MaxT Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 15:13, Cyril napsal: Dnes trochu kultury. A Submersible 382 Bronzo. Když to tak vidím Cyrile, nezbývá mi než potvrdit to co už jsem prohlašoval několikrát v minulosti.Ač jsem změnil dres, Panerai zůstanou navždy mojí srdcovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 15:19, MaxT napsal: Když to tak vidím Cyrile, nezbývá mi než potvrdit to co už jsem prohlašoval několikrát v minulosti.Ač jsem změnil dres, Panerai zůstanou navždy mojí srdcovkou. Díky Maxi. Stejně si myslím, že po kratší, či delší přestávce začneš zase pokukovat po něčem jiném. Pro koho je cesta cílem, nezůstane nikdy sedět na prdeli i kdyby mu na ruce řehtal platinovej Orloj. A to nás přece baví..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 (upraveno) V 8. 9. 2013 v 15:25, Cyril napsal: Díky Maxi. Stejně si myslím, že po kratší, či delší přestávce začneš zase pokukovat po něčem jiném. Pro koho je cesta cílem, nezůstane nikdy sedět na p...li i kdyby mu na ruce řehtal platinovej Orloj. A to nás přece baví..... O tom, že touha je cesta i cíl pochybují snad pouze pitomci, za které nás nepovažuji. Na druhé straně já i mí blízcí doufáme, že bude li to pouhá přestávka, bude více než dlouhá. A PAM 391 jsou jako nové takřka nedostupné. Naštěstí pro mě. Upraveno 8. září 2013 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 13:23, Kid_A napsal: zelena je dobra:)Díky!Je to moje definitivum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 14:46, MaxT napsal: Omlouvám se, že tady furt s tím unavuju, ale nemohu si pomoci.Jen to sem dávej, MaxiT. Je na co se koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 14:32, Juraj11 napsal: Dnes na houbáchPěkně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 15:25, Cyril napsal: Díky Maxi. Stejně si myslím, že po kratší, či delší přestávce začneš zase pokukovat po něčem jiném. Pro koho je cesta cílem, nezůstane nikdy sedět na p...li i kdyby mu na ruce řehtal platinovej Orloj. A to nás přece baví..... V 8. 9. 2013 v 15:31, MaxT napsal: O tom, že touha je cesta i cíl pochybují snad pouze pitomci, za které nás nepovažuji. Na druhé straně já i mí blízcí doufáme, že bude li to pouhá přestávka, bude více než dlouhá. A PAM 391 jsou jako nové takřka nedostupné. Naštěstí pro mě. tipoval bych, že Ti budou chybět Pam a že se k nim brzy vrátíš ...já jsem teď jedny prodal a chybí mi moc ... PAM JSOU PROSTĚ JEDNIČKY ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Taky na houbách..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 14:46, MaxT napsal: Omlouvám se, že tady furt s tím unavuju, ale nemohu si pomoci. ten tah mi na nich nejak nesedi, asi proto, ze je nalestenej jak psi k*ule, coz je domena becek, ne 'usedlych a sedych' pateku. na gume vypadaji - imho - mnohem lepe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 16:46, IzTaPa napsal: ten tah mi na nich nejak nesedi, asi proto, ze je nalestenej jak psi k*ule, coz je domena becek, ne 'usedlych a sedych' pateku. na gume vypadaji - imho - mnohem lepe...No, třeba si to u PP přečtou a příště si dají bacha, aby takto fatální chybu již neopakovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 17:04, MaxT napsal: No, třeba si to u PP přečtou a příště si dají bacha, aby takto fatální chybu již neopakovali.žádná chyba se nekoná,ještě jsem Ti je nechválil,tak by to chtělo nějakou chlubírnu s víc fotkama,jak vidim ten tah,paráda,perfektně k nim sedne a super kopíruje ruku,kam s nějakou gumou na takovej luxus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 PRIM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 17:14, Daemonultimate napsal: žádná chyba se nekoná,ještě jsem Ti je nechválil,tak by to chtělo nějakou chlubírnu s víc fotkama,jak vidim ten tah,paráda,perfektně k nim sedne a super kopíruje ruku,kam s nějakou gumou na takovej luxus.Díky. I když jsem si původně z obrázků myslel, že guma je lepší, na živo a hlavně na ruce je to jiný level s tahem. Ten tah je neskutečný a lesklé s matnými plochami kombinuje zcela dle pouzdra. Na gumě jsou zase super lehké a více tool, ale i když mám oboje, obávám se, že guma ke slovu moc nepříjde. A pokud toto tvrdí původně odpůrce tahů a naopak fanatický zastánce rubber strapů, věz že na tom tahu něco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Jeden z posledních kousků před kosmetikou ( Longines MVS, 41 mm ). Teď můžu zodpovědně říct, že od doby, co je mám se cítím naplněn! Ne, že bych nic nechtěl, ale nemám pocit, že mi něco schází. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 pořád to samé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V 8. 9. 2013 v 17:04, MaxT napsal: No, třeba si to u PP přečtou a příště si dají bacha, aby takto fatální chybu již neopakovali. nebud touchy barbie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 dal bych jim mahagonovyho teju jestera:) V 8. 9. 2013 v 17:15, st1g napsal: PRIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 ..taky na houbách.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Dnes vodnik. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Citim se s nimi bezpecneji :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky