Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Cože?? "Nejnudnější RLX" ;)

To už máš dvoje ne :D

kdepak, s expa s dirama jsem smenil za SD s dirama a ted jsem koupil expa bez der, protoze mi nakonec docela chybely :) ted jeste musim sehnat 14060 bez not s luminovou, nechat zavarit dirky pro stezejky a budu mit peknou bezderovou kolekci oblibenych plechovych rolad. jeste zvazuju dat kyklopa na SD, ale to nevim..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdepak, s expa s dirama jsem smenil za SD s dirama a ted jsem koupil expa bez der, protoze mi nakonec docela chybely :) ted jeste musim sehnat 14060 bez not s luminovou, nechat zavarit dirky pro stezejky a budu mit peknou bezderovou kolekci oblibenych plechovych rolad. jeste zvazuju dat kyklopa na SD, ale to nevim..

Já se z tebe pose...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Nicméně, oni ty expy nejsou tak špatné že? ;) Jsem rád, že jsi to pochopil - nikdy nezapomenu ten pocit když jsem je nasadil jako první R :)

Ať nejsem jen OT 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jsou v servisu, možná ve Vídni, možná v Schaffhausenu :(

edit: ale nejsem na tom tak zle, sahnul jsem v práci do šuplíku a ejhle, mám na výběr, 33 let starý pětky vs. 20 let starý kvarcky  :D

Mně netrumfneš ani součtem. 68 let staré... :cool02:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Mně netrumfneš ani součtem. 68 let staré... :cool02:

Tak to je veliká paráda! Jak B. vůbec nemusím tak tyhle jsou dokonalý.

Edit: Abych nebyl OT, tak já ještě nechávám doznívat dovolenou alespoň hodinkama a netrpělivě čekám na Speedy ze servisu :).

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

Anadigi

attachicon.gifP1000324.jpg

Se slzou v oku jsem se zasnil. Podobně vypadali mé první hodinky. Byly to Ruhla a dostal jsem je když jsem šel poprvé do školy.

Tedy úplně podobně ne, ale systém byl asi totožný. Byly to přesně tyto.

Upraveno uživatelem MaxT
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...