African Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 A tak to má bejt, welcome back Speedy na ruce, oheň v krbu, pleskavica na grilu, plzeň ze sedmýho... Všude dobře, doma nejlíp. <br /><br />uploadfromtaptalk1378916619931.jpg<br /><br />Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 4<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Ze by Stavovske divadlo a Don Giovanni?stavovské a figarova. moc ale amadeovy opery nemusím. moje srdce bije pro verdiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Možná bych měl jít spát... Ale myslim, že to takhle někdy prubnu. Uvidim, co si o tom budu myslet ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 ... nudné? Co je potom Damasko? Vstoupils na tenký led. Jinak Suma jsou rozhodně univerzálnější a povedenější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Měl jsem nachystané Omegy, ale syn mi vysvětlil, že Primky budou lepší. Tak jsem dal na něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak a je to tu- vstup do nejvyššího levelu (alespoň pro mě)Jsou parádní, gratuluji a užívej jich taky možna jednou zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Nevim no, prostě na mě udělaly takový dojem... Co se týče Damasek tak nemohu soudit, viděl jsem na obrázcích (některé pěkné, některé ne). Kdyby ses však chtěl zbavit těch A1 tak dej vědět měl bych docela zájem Uvidíme, to by mi nějaká dobrá duše musela pustit Oliviery... Vstoupils na tenký led. Jinak Suma jsou rozhodně univerzálnější a povedenější hodinky. To já schválně Málo keré hodinky mám tak nadívané jako DA46, polovička z mojí vysněné finální dvojce Damasko/Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak a je to tu- vstup do nejvyššího levelu (alespoň pro mě) tiez sa pripajam ku gratulaciam, sedia ti skvele! mat tak datum - dokonale hodinky !! (nesetri fotkami! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Oblekovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak kolik to máme hodin... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Uvidíme, to by mi nějaká dobrá duše musela pustit Oliviery... To jsem zvědav jestli se ti podaří o ně Davida obtáhnout,on teď furt blbne s moonama,tak držím palce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak kolik to máme hodin...8:44 ??? jsem z toho trošku mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 vcera dnes a zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Silverstouny, dobře von !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 To je kulervoucí retro trojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Dobrý ráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 <br /><br />Posráno Tapatalkem z Ostružiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 vcera dnes a zitraDobrej vkus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak kolik to máme hodin...Pěkný! Občas se mi po mých Airmanech také zasteskne.... Dnes Bronzo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Dobrý ráno :-)Zdravím Žabáky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky