Frostie Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 standardních 45 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Trochu sem se doma nudil , tak sem zkusil kozene nato a je to docela hruza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Trochu sem se doma nudil , tak sem zkusil kozene nato a je to docela hruzaTo teda je Já pracovně...je to haluz, loni byly o Dnech Marianne žně, nezastavili jsme se...a letos...nikdo nechce nakupovat, nechápu Takže jsem vyrazil na rauchpauzu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Ten Taptalk mi nějak ku*ví fotky. Tak to jen tak zkouším: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Taky jsem zatopil... ..už přitápím 3-tí den. From ajfoun Ťap:a:talk Ten Taptalk mi nějak ku*ví fotky. Tak to jen tak zkouším:uploadfromtaptalk1379175760585.jpg Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4 dnes je tady valoženě podzimní nálada ... začínám z toho upadat do deprese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Dnes s holkou na závodech. Trochu jsem si musel Fortisky oživit přezutím z oceli na gumu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Kdo pozná autíčko? Renault? Stejně jako včera, i dnes vintážní Zenithy. Ty jsou, tam musej i ty ručičky běhat do čtverečku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 spíš, co jsem měl dnes chvilku na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. díky financovi za pokec a možnost "očuchání" skvělých hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 dnes je tady valoženě podzimní nálada ... začínám z toho upadat do deprese Jojo, k podzimu pořádná depréze prostě neodmyslitelně patří Hlavně je třeba s ní bojovat. A když už ne koupí nových hodinek, tak alespoň ty stávající někam vytáhnout: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 spíš, co jsem měl dnes chvilku na ruceTa cierna luneta sa mi na nich paci, podarene hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Jojo, k podzimu pořádná depréze prostě neodmyslitelně patří Hlavně je třeba s ní bojovat. A když už ne koupí nových hodinek, tak alespoň ty stávající někam vytáhnout: DSCN7049.jpg moc díky za dobré recepty ... zapracuji na tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Ty jsou, tam musej i ty ručičky běhat do čtverečku, ne? jj je tam všechno do čtverečku, dokonce i ozubený kolečka teda vlastně čtverečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 moc díky za dobré recepty ... zapracuji na tom ...v tom případě se ale nezapomeň náležitě pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Děkuji Honzo, ale pořídit si je klidně můžeš, dělala se verze i na pravou ruku, jen je budeš asi hůř shánět a možná si budeš muset i víc připlatit... Ahoj Jirko, i kdyz jsme v kontaktu, tak ti takto oficialne blahopreju k dalsim Ploprof v CR! Jinak ted budes muset dohnat vzdelani, verze na pravou ruku, tzv. ´destro ´ nikdy fabricky nebyly, je to individualni uprava, ke ktere je treba pouze vymena datoveho vence z jinych hodinek s cal 1000 a korunkou na 3 hodinach, cifr samotny jde nasadit o 180 stupnu pootoceny. Nekdy to byva z neznalosti hodinare, kdyz si to neuvedomi a spatne to sestavi, ale pak nesedi presne datum v okenku.A udelej si chlubici vlakno samostatne v Pochlubte se novymi prirustky, tyhle si to zaslouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Neberou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) Ahoj Jirko, i kdyz jsme v kontaktu, tak ti takto oficialne blahopreju k dalsim Ploprof v CR! Jinak ted budes muset dohnat vzdelani, verze na pravou ruku, tzv. ´destro ´ nikdy fabricky nebyly, je to individualni uprava, ke ktere je treba pouze vymena datoveho vence z jinych hodinek s cal 1000 a korunkou na 3 hodinach, cifr samotny jde nasadit o 180 stupnu pootoceny. Nekdy to byva z neznalosti hodinare, kdyz si to neuvedomi a spatne to sestavi, ale pak nesedi presne datum v okenku.A udelej si chlubici vlakno samostatne v Pochlubte se novymi prirustky, tyhle si to zaslouzi.Pavle díky za upřesnění, špatně jsem to formuloval, když jsem chtěl Honzovi sdělit, že si je může pořídit i na pravou ruku, protože existují varianty uzpůsobené reverzně, co říkáš je nakonec popsáno i na homepage PloProf. Ale určitě budu ještě muset hodně studovat, to máš pravdu, protože jsem k těmto legendám přišel jako "slepý k houslím" a před tím jsem jen letmo věděl, že existují. A abych nebyl o.t. tak jedno malé foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2013 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Pavle díky za upřesnění, špatně jsem to formuloval, když jsem chtěl Honzovi sdělit, že si je může pořídit i na pravou ruku, protože existují varianty uzpůsobené reverzně, co říkáš je nakonec popsáno i na homepage PloProf. Ale určitě budu ještě muset hodně studovat, to máš pravdu, protože jsem k těmto legendám přišel jako "slepý k houslím" a před tím jsem jen letmo věděl, že existují. A abych nebyl o.t. tak jedno malé foto IMG_60522.JPG Tohle je fakt masakr,tesim se na povidani a fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 doba bronzová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 ...v tom případě se ale nezapomeň náležitě pochlubit ještě nevím, který z těch receptů zabere ... určitě se ale s výsledkem pochlubím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2013 uživatelem furo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky