Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Trochu sem se doma nudil , tak sem zkusil kozene nato a je to docela hruza

To teda je :)

Já pracovně...je to haluz, loni byly o Dnech Marianne žně, nezastavili jsme se...a letos...nikdo nechce nakupovat, nechápu :(

Takže jsem vyrazil na rauchpauzu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Taptalk mi nějak ku*ví fotky. Tak to jen tak zkouším:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4

Odkaz ke komentáři

Taky jsem zatopil...

..už přitápím 3-tí den.

From ajfoun Ťap:a:talk

Ten Taptalk mi nějak ku*ví fotky. Tak to jen tak zkouším:

attachicon.gifuploadfromtaptalk1379175760585.jpg

Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4

dnes je tady valoženě podzimní nálada ... začínám z toho upadat do deprese

Odkaz ke komentáři

spíš, co jsem měl dnes chvilku na ruce

díky financovi za pokec a možnost "očuchání" skvělých hodinek

Odkaz ke komentáři

dnes je tady valoženě podzimní nálada ... začínám z toho upadat do deprese

Jojo, k podzimu pořádná depréze prostě neodmyslitelně patří :) Hlavně je třeba s ní bojovat. A když už ne koupí nových hodinek, tak alespoň ty stávající někam vytáhnout:

Odkaz ke komentáři

Děkuji Honzo, ale pořídit si je klidně můžeš, dělala se verze i na pravou ruku, jen je budeš asi hůř shánět a možná si budeš muset i víc připlatit...  ;) 

Ahoj Jirko, i kdyz jsme v kontaktu, tak ti takto oficialne blahopreju k dalsim Ploprof v CR! Jinak ted budes muset dohnat vzdelani, verze na pravou ruku, tzv. ´destro ´ nikdy fabricky nebyly, je to individualni uprava, ke ktere je treba pouze vymena datoveho vence z jinych hodinek s cal 1000 a korunkou na 3 hodinach, cifr samotny jde nasadit o 180 stupnu pootoceny. Nekdy to byva z neznalosti hodinare, kdyz si to neuvedomi a spatne to sestavi, ale pak nesedi presne datum v okenku.

A udelej si chlubici vlakno samostatne v Pochlubte se novymi prirustky, tyhle si to zaslouzi.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jirko, i kdyz jsme v kontaktu, tak ti takto oficialne blahopreju k dalsim Ploprof v CR! Jinak ted budes muset dohnat vzdelani, verze na pravou ruku, tzv. ´destro ´ nikdy fabricky nebyly, je to individualni uprava, ke ktere je treba pouze vymena datoveho vence z jinych hodinek s cal 1000 a korunkou na 3 hodinach, cifr samotny jde nasadit o 180 stupnu pootoceny. Nekdy to byva z neznalosti hodinare, kdyz si to neuvedomi a spatne to sestavi, ale pak nesedi presne datum v okenku.

A udelej si chlubici vlakno samostatne v Pochlubte se novymi prirustky, tyhle si to zaslouzi.

Pavle díky za upřesnění, špatně jsem to formuloval, když jsem chtěl Honzovi sdělit, že si je může pořídit i na pravou ruku, protože existují varianty uzpůsobené reverzně, co říkáš je nakonec popsáno i na homepage PloProf. Ale určitě budu ještě muset hodně studovat, to máš pravdu, protože jsem k těmto legendám přišel jako "slepý k houslím" a před tím jsem jen letmo věděl, že existují. 

A abych nebyl o.t. tak jedno malé foto

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

Pavle díky za upřesnění, špatně jsem to formuloval, když jsem chtěl Honzovi sdělit, že si je může pořídit i na pravou ruku, protože existují varianty uzpůsobené reverzně, co říkáš je nakonec popsáno i na homepage PloProf. Ale určitě budu ještě muset hodně studovat, to máš pravdu, protože jsem k těmto legendám přišel jako "slepý k houslím" a před tím jsem jen letmo věděl, že existují.

A abych nebyl o.t. tak jedno malé foto

IMG_60522.JPG

Tohle je fakt masakr,tesim se na povidani a fotky!

Odkaz ke komentáři

...v tom případě se ale nezapomeň náležitě pochlubit :)

ještě nevím, který z těch receptů zabere ... určitě se ale s výsledkem pochlubím  :) 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...