semi001 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Déj? vuNekecej, jako fakt?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 už byla zima.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Nekecej, jako fakt?? Nojono. Myslenkove pochody chronopacienta jsou nevysitatelne... Potreboval jsem zmenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Déj? vu No nevím nevím....ta lupa asi nezvětšuje! Ale jinak gratulace!!! Jsou to super hodinky. Taky jsem ještě ani na okamažik nepřemýšlel o jejich prodeji.Já si dnes musel vzít digi. Na tuhle zábavu se mechaniky nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Nojono. Myslenkove pochody chronopacienta jsou nevysitatelne... Potreboval jsem zmenu...Tak to velka gratulace, uz se taky musíme potkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Pozdravy z DrD Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Malej-synátor mi říkal,ať je dám na ruku,že se mu líbí,tak si je budu užívat celý víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 jesenné slniečko pri Váhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Moc to nebralo, ale bylo tam hezky...Nádherná fotka! To jedeš na dva pruty. Že? Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 taky nějaký pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) Tento fešák nás asi před dvěma měsíci adoptoval. Je to asi reinkarnace našeho zemřelého rottweilera (viz avatar), který měl také kupírovaný ocas.Také je to pěkně ostrý kocour, který si nic nenechá líbit. Upraveno 19. října 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 No nevím nevím....ta lupa asi nezvětšuje! Ale jinak gratulace!!! Jsou to super hodinky. Taky jsem ještě ani na okamažik nepřemýšlel o jejich prodeji.Já si dnes musel vzít digi. Na tuhle zábavu se mechaniky nehodí. Cyrdo, já bych se toho s roládama nebál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 dlubix : Nj, ale Nýjo střílí poplašňákama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Letos naposledy v ZOO, ale slona jsem viděl jenom plechovýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 odpoledne to ještě jelo, navečer už se Škodověnce nechtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Nakonec jsem jim neodolal a nepudůjdou z domu. Zkusím, co všechno vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Ggrand, kupoval jsem černý model kamarádovi a kdyz přišli tak jsem koukal na kvalitu zpracování a tak, za tu cenu bezkonkurenční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) Cyrdo, já bych se toho s roládama nebál :-)Nojo, ale já jsem levák a hodinky nosím na levý...takže to dostávají naplno. Za ten risk, že je odrovnám, mi to prostě nestojí. A každej by měl mít alespoň jedny digošky nebo quarzky....tak takhle mám důvod. Jo a ještě k tomu jsem dnes dal přes 200 ran......A na to tenhle šampón nevypadá. A správně! To má určitě poplašňáky.... Upraveno 19. října 2013 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky