Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Sneh v pusti. Drzi, je to pravy japonsky matros..

Celý den jsem to držel protože jsem nějaký rozmrzelý  :) , ale už musím.

Je to bomba! I to všechno kolem,tvoje fandovství,ta dlouhá cesta která jednou musela skončit tímto.Je to jeden z nejracionálnějších nákupů co jsem tady zažil.Toto  prostě nemohlo dopadnout jinak .1+1 = 2  ,  instant + Seiko = GS

A jestli k nim vedle do bedny fakt položíš i ty GS divery tak se rozložím na atomy (před tím ale zruším registraci)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celý den jsem to držel protože jsem nějaký rozmrzelý  :) , ale už musím.

Je to bomba! I to všechno kolem,tvoje fandovství,ta dlouhá cesta která jednou musela skončit tímto.Je to jeden z nejracionálnějších nákupů co jsem tady zažil.Toto  prostě nemohlo dopadnout jinak .1+1 = 2  ,  instant + Seiko = GS

A jestli k nim vedle do bedny fakt položíš i ty GS divery tak se rozložím na atomy (před tím ale zruším registraci)

Si tipnu, že bys měl začít trénovat :-)

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem dopřál Samurajům řádnou porci vibrací

Tu Konopnici máš pěknou! Už minule jsem na ní koukal. Taky jsem o ní kdysi přemýšlel, ale pak jsem zainevstoval do jednobuchu a vymazlil jsem Čízu. Chtěl jsem jí nafotit s Primkama, ale prostě se mi pod kombošku nic nevejde. Tak alespoň foto z vyjížďky  ;) .   

post-26998-0-93418500-1382309753_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Celej víkend ocelový ryby a vydařenej výlet do Beskyd...v sobotu Javorník, večer Rožnovskej mikrosraz  a zkouška pivotěsnosti, dneska Soláň

Tak to jsme byli v sobotu na stejném místě :) Měli jsme tam z práce takovou dobrovolnickou akci a čistili jsme stezky od odpadků. Taky mne napadlo udělat fotku zápěstí, ale oni by na mne strašně divně čuměli :D

Odkaz ke komentáři

Tak keby ta nahodou tlacila prostata, pridam nieco na rozptylenie. Proste nuda v lietadle, pacient si foti hodinky.

Pozdravujem z Chicaga. Prsi tu a je tu strasne vela rusov.

Pěkné to máš.

Ten číselník je tak "drásaný" nebo to jsou nějaké odlesky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...