Cyril Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 práce na zahrádce DSCN5508.JPGFakt pekny! Rad bych je nekdy videl na zivo. Maj neco do sebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Fakt pekny! Rad bych je nekdy videl na zivo. Maj neco do sebe....Prvniho budes mit prilezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Sneh v pusti. Drzi, je to pravy japonsky matros.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Sneh v pusti. Drzi, je to pravy japonsky matros.. Tak to je naprosta, ultimatni bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 az teraz som si vsimol tvoj krasny novy prirastok. co povedat, stratil som rec. Sneh v pusti. Drzi, je to pravy japonsky matros.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Sneh v pusti. Drzi, je to pravy japonsky matros..Celý den jsem to držel protože jsem nějaký rozmrzelý , ale už musím.Je to bomba! I to všechno kolem,tvoje fandovství,ta dlouhá cesta která jednou musela skončit tímto.Je to jeden z nejracionálnějších nákupů co jsem tady zažil.Toto prostě nemohlo dopadnout jinak .1+1 = 2 , instant + Seiko = GSA jestli k nim vedle do bedny fakt položíš i ty GS divery tak se rozložím na atomy (před tím ale zruším registraci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Celý den jsem to držel protože jsem nějaký rozmrzelý , ale už musím.Je to bomba! I to všechno kolem,tvoje fandovství,ta dlouhá cesta která jednou musela skončit tímto.Je to jeden z nejracionálnějších nákupů co jsem tady zažil.Toto prostě nemohlo dopadnout jinak .1+1 = 2 , instant + Seiko = GSA jestli k nim vedle do bedny fakt položíš i ty GS divery tak se rozložím na atomy (před tím ale zruším registraci) Si tipnu, že bys měl začít trénovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Si tipnu, že bys měl začít trénovat :-) Ještě ty začínej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Ještě ty začínej. A počkej na vánoce, se odstěhuješ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Jdu spat,nemám vás rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Dneska jsem dopřál Samurajům řádnou porci vibracíTu Konopnici máš pěknou! Už minule jsem na ní koukal. Taky jsem o ní kdysi přemýšlel, ale pak jsem zainevstoval do jednobuchu a vymazlil jsem Čízu. Chtěl jsem jí nafotit s Primkama, ale prostě se mi pod kombošku nic nevejde. Tak alespoň foto z vyjížďky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) Jdu spat,nemám vás rád.Tak keby ta nahodou tlacila prostata, pridam nieco na rozptylenie. Proste nuda v lietadle, pacient si foti hodinky. Pozdravujem z Chicaga. Prsi tu a je tu strasne vela rusov. Upraveno 21. října 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Celej víkend ocelový ryby a vydařenej výlet do Beskyd...v sobotu Javorník, večer Rožnovskej mikrosraz a zkouška pivotěsnosti, dneska SoláňTak to jsme byli v sobotu na stejném místě Měli jsme tam z práce takovou dobrovolnickou akci a čistili jsme stezky od odpadků. Taky mne napadlo udělat fotku zápěstí, ale oni by na mne strašně divně čuměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Tak keby ta nahodou tlacila prostata, pridam nieco na rozptylenie. Proste nuda v lietadle, pacient si foti hodinky. Pozdravujem z Chicaga. Prsi tu a je tu strasne vela rusov.Ja by som skor povedal, ze si sa v lietadle nenudil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 GS a nuda Bóóže ako by som sa chcel nudiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Tak keby ta nahodou tlacila prostata, pridam nieco na rozptylenie. Proste nuda v lietadle, pacient si foti hodinky. Pozdravujem z Chicaga. Prsi tu a je tu strasne vela rusov.Vidiet, ze ich nedavas na ruku len kvoli foteniu. Vcera o desiatej miestneho casu este nenatiahnute a teraz plna rezerva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Tak keby ta nahodou tlacila prostata, pridam nieco na rozptylenie. Proste nuda v lietadle, pacient si foti hodinky. Pozdravujem z Chicaga. Prsi tu a je tu strasne vela rusov. Pěkné to máš.Ten číselník je tak "drásaný" nebo to jsou nějaké odlesky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Kapka vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Dnes krásné ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Už tu dlouho nebyly žádné Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky