Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Oblekovky na odpoledne ;) ted vas s nima budu holt chvili otravovat nez vytahnu suby ;)<br />

Jsou nádherné.  :)

Odesláno

3/4 dne na ruce, zbytek chytá plíseň na dešti.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

To je pštros ne?

Já vím Bohumile, já vím.......

Až teď mi došlo, že to není otázka, ale replika z Dědictví.

:wallbash:

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Snaha je dobrá Pavle, ale bojím se, že to s tím rokem na Zemi nebude tak jednoduché: budeš muset v tom vesmíru lítat dost opatrně, protože jak to vezmeš přes jednu červí díru, tak už to stejně platit nebude, a budeš hledat ve vesmíru AD nebo servis IWC, aby Ti to seřídili  :goof:

já počítám, že až já poletím, tak bude ve vesmíru několik zastoupení hvězdných značek ?  ;)

Sice jsem je koupil k formálnějšímu oblečení,ale musím si jich pořádně užít.

užívej Marceli ? na nich vynikne i ta  kapka vody na desítce ?  :smile_anim: 

Odesláno

já počítám, že až já poletím, tak bude ve vesmíru několik zastoupení hvězdných značek ?  ;)

užívej Marceli ? na nich vynikne i ta  kapka vody na desítce ?  :smile_anim: 

Díky Pavle.No je to náhrada za moje vysněné.Prozatím,než našetřím na nové.Mě ty IWC,nejsou prostě souzeny.

Odesláno

Díky Pavle.No je to náhrada za moje vysněné.Prozatím,než našetřím na nové.Mě ty IWC,nejsou prostě souzeny.

myslel jsem, že IWC jsou jisté ? čekal jsem už jen na fotku ...

Odesláno

To jsem si rovněž myslel.Pán je kolega z firmy,ale pobočka mimo ČR.

Nabídl mi,že si hodinky předáme v Německu na generálním ředitelství,kde jsme měly jednání.Na ruce neměly chybu,nádhera.

Zašly jsme do AD a tam mu,respektive nám bylo řečeno,že to jsou fejky.Mistr hodinář to poznal to až po rozdělání.

Jsem se tak vytočil,ale nestačil jsem pánovi nadat.On o tom prostě nevěděl.Dostal je od kamaráda,který mu dlužil dosti peněz.Jak se to dozvěděl,tak se skácel k zemi-srdeční mrtvice.

Jediný dobrý na tom je,že jsem nepřišel o prachy.

Odesláno

Nabídl mi,že si hodinky předáme v Německu na generálním ředitelství,kde jsme měly jednání.Na ruce neměly chybu,nádhera.

Zašly jsme do AD a tam mu,respektive nám bylo řečeno,že to jsou fejky.Mistr hodinář to poznal to až po rozdělání.

Jsem se tak vytočil,ale nestačil jsem pánovi nadat.On o tom prostě nevěděl.Dostal je od kamaráda,který mu dlužil dosti peněz.Jak se to dozvěděl,tak se skácel k zemi-srdeční mrtvice.

Marceli, tak už je mi jasné, proč si volal :-(. Já tobě ještě dopoledne nazpět, ale už jsem se Ti nedovolal. Tak kdyžtak zítra.. a buď rád, že máš ty prachy. I když vím, jak si se na ně těšil a věřím, že já a dalších dost členů s tebou :-(.

Odesláno

tak to je smůla ? to mně mrzí ? ale je dobře o tom napsat, všichni musíme být ve střehu, i vzhledem k tomu, že některé fejky jsou téměř k nerozeznání od originálu

Odesláno

Jak je na tom majitel těch fejků? Bude v pohodě?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...