Vlcak Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 .Nejak mi uniklo kde jsi přišel k IWC. Ingy jsou dobrý doplněk k Milgausům
prischera Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Time Lord Victorious Gratulace! Chci lepší fotky . A přeju ať ti hlavně perfektně šlapou.
sashator Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Nejak mi uniklo kde jsi přišel k IWC. Ingy jsou dobrý doplněk k Milgausům Je to čerstvý přírůstek, hold inženýr ze mě asi nikdy nebude, tak mám dvoje "inženýry" aspoň na nošení
Moty Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) Já ti povím co máš udělat, našetřit na trochu dražší hodinky a nebudeš je pak tak často měnit, si myslím, u levných třeba neřešíš že za těch pár měsíců proděláš pár stovek u dražších už by Tě třeba pár tisíc mrzelo:-) EDIT: Nějak mi blbne citace, byla to reakce na hnutí mysli u Chorcheho Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem Moty123
Chorche Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Ale vím, ať koupím co koupím - dřív nebo později, se tak cítím také V případě zelenáčů to nehcápu, jinak ano Hele, Chorche, je to jednoduchá matematika. Arctos + Hamilton + taková menší vánoční jakože dárková investice = Bondofky jak fík. A celej příští rok můžeš doma sekat latinu.Řekni to mojí ženě To nevydrží , celej rok věrnej jedněm hodinkám. Klidně bych uzavřel nějakou sázečku ( ve svých myšlenkách v tomhle chorcheho lituju, protože vím, jak mu je, ale navenek jsem rád, že nejsem na jeho místě a přisadím si ).Podle mě mi rok vydržely jen Seika SKX007, jestli to není znamení se k nim vrátit... Já ti povím co máš udělat, našetřit na trochu dražší hodinky a nebudeš je pak tak často měnit, si myslím, u levných třeba neřešíš že za těch pár měsíců proděláš pár stovek u dražších už by Tě třeba pár tisíc mrzelo:-) EDIT: Nějak mi blbne citace, byla to reakce na hnutí mysli u ChorchehoMáš samozřejmě pravdu, předsedo. Měl bych to udělat.
sibirnaya Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 nase princezna si na zimu objednala cernej remen na becka, ze bilou uz ted nenosi, tak ji to neladi, tak jsem v utery v noci zadaval zrnovi a neska mi ho osobne dovez, tak sem si je aspon vyzkousel.. tady uz pak na ruce majitelky a tady dvojka s maminkou
PhoeniX Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Celá minulá řada BREITLIG Colt neměla chybu. Současné modely jsou řádné zvěrstvo.
st1g Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Co Tě to popadlo, St1gu? Nevím, ale moc se mi líbí. :-))
michalval Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 359 Sent from my iPhone using TapatalkJj 359 jsou taky v pořádku. Všechny PAM jsou v pořádku. A na chlup stejné pouzdro i kalibr jako 312. Rozdíl je vlastně jen v cifru.
Návštěvník PavelB Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 359 Sent from my iPhone using Tapatalk Jj 359 jsou taky v pořádku. Všechny PAM jsou v pořádku. A na chlup stejné pouzdro i kalibr jako 312. Rozdíl je vlastně jen v cifru. Tak chtel jsem neco zakladnejsiho na zkousku... Mel jsem dnes vedle sebe 312, 359 a 510. A ten vintage look u 359 me proste bere nejvic Sent from my iPhone using Tapatalk
Adam G. Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 dnes úleva ? předání zakázky ? bronza Hodinky jdou stranou, ale ten interiér BOMBA
Eman2208 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Nevím, ale moc se mi líbí. :-))si to chytl od Ondry to blbnutí ?
Street Glide Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 ....dnes ještě krásně "vanilkové prd prd třináctky"...:-) 1
Rodkopf Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Nevím, ale moc se mi líbí. :-)) No nevím, po těch krásných IWC, PP tohle?
Wanderer Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) hodinky jsou jasné ... ale kde a za kolik se dá půjčit tak pěkné miminko ? Fungl nová neteř, úplně jsem odvykl, že dítě může být tak lehoučké. No a musím tu poslední ozbrojenou fotku vykompenzovat něčím mírumilovným... Mírumilovně pokračuji, dnes v barvě nevinnosti.... Sakra to je blbej stav a úchylka. Ráno nemoci spát, tak fotit hodinky na chronomag... Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Wanderer
Doporučené příspěvky