Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Nejak mi uniklo kde jsi přišel k IWC. Ingy jsou dobrý doplněk k Milgausům  :clap:

Je to čerstvý přírůstek, hold inženýr ze mě asi nikdy nebude, tak mám dvoje "inženýry" aspoň na nošení ;)

Odesláno (upraveno)

Já ti povím co máš udělat, našetřit na trochu dražší hodinky a nebudeš je pak tak často měnit, si myslím, u levných třeba neřešíš že za těch pár měsíců proděláš pár stovek u dražších už by Tě třeba pár tisíc mrzelo:-)

EDIT: Nějak mi blbne citace, byla to reakce na hnutí mysli u Chorcheho

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Ale vím, ať koupím co koupím - dřív nebo později, se tak cítím také  :lol2:

V případě zelenáčů to nehcápu, jinak ano :)

Hele, Chorche, je to jednoduchá matematika. Arctos + Hamilton + taková menší vánoční jakože dárková investice = Bondofky jak fík. ;) A celej příští rok můžeš doma sekat latinu.

Řekni to mojí ženě :D

To nevydrží  :lol2: , celej rok věrnej jedněm hodinkám. Klidně bych uzavřel nějakou sázečku ( ve svých myšlenkách v tomhle chorcheho lituju, protože vím, jak mu je, ale navenek jsem rád, že nejsem na jeho místě a přisadím si  :clap: ).

Podle mě mi rok vydržely jen Seika SKX007, jestli to není znamení se k nim vrátit...

Já ti povím co máš udělat, našetřit na trochu dražší hodinky a nebudeš je pak tak často měnit, si myslím, u levných třeba neřešíš že za těch pár měsíců proděláš pár stovek u dražších už by Tě třeba pár tisíc mrzelo:-)

EDIT: Nějak mi blbne citace, byla to reakce na hnutí mysli u Chorcheho

Máš samozřejmě pravdu, předsedo. Měl bych to udělat.

Odesláno

nase princezna si na zimu objednala cernej remen na becka, ze bilou uz ted nenosi, tak ji to neladi, tak jsem v utery v noci zadaval zrnovi a neska mi ho osobne dovez, tak sem si je aspon vyzkousel..

R0013862_zps2b0162b3.jpg

tady uz pak na ruce majitelky

R0013876_zps93440f44.jpg

a tady dvojka s maminkou :)

R0013879_zps9e42bedb.jpg

Návštěvník PavelB
Odesláno

359

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jj 359 jsou taky v pořádku. Všechny PAM jsou v pořádku. :clap:

A na chlup stejné pouzdro i kalibr jako 312. Rozdíl je vlastně jen v cifru.

Tak chtel jsem neco zakladnejsiho na zkousku... Mel jsem dnes vedle sebe 312, 359 a 510. A ten vintage look u 359 me proste bere nejvic3a3etaru.jpgnyvu2y3y.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

hodinky jsou jasné ... ale kde a za kolik se dá půjčit tak pěkné miminko ?   :) 

Fungl nová neteř, úplně jsem odvykl, že dítě může být tak lehoučké. No a musím tu poslední ozbrojenou fotku vykompenzovat něčím mírumilovným... :)

Mírumilovně pokračuji, dnes v barvě nevinnosti....

Sakra to je blbej stav a úchylka. Ráno nemoci spát, tak fotit hodinky na chronomag...  :frusty:

post-24539-0-00808800-1385093189_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Wanderer
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...