kloubik Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Gratulace k tahu, ja svoje uz snad vic jak ctvrt roku na nicem jinem nemel.
pebe Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Pebe, tak to je asi nej fotka, kterou jsem tady kdy viděl! Děkuji! to určitě ne, je tu spousta lepších a hezčích fotek, ale děkuju
honzyk Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) Pebe: No moc jich nebude, tahle je opravdu parádní. Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem honzyk
Locque Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Gratulace k tahu, ja svoje uz snad vic jak ctvrt roku na nicem jinem nemel. Dík, já sice jak známo všeobecně radši kožku, nicméně s nim jsou takový plnotučný. Zkrátka bez něj to fakt neni vono... :-)
Chosef76 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Dík, já sice jak známo všeobecně radši kožku, nicméně s nim jsou takový plnotučný. Zkrátka bez něj to fakt neni vono... :-)Na tahu jsou moony zase úplně jiné hodinky. Možnost volby je super. Padnou Ti skvěle. ;-)
Locque Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Chosef: díky. Teď nejen hodinky samotný, ale i tenhle tah má svůj příběh
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 ... Zase jednou fakt krásná fotka!
tombed Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 EpsteinBarr: Klobúčik dole chalan... Těším se na plnotučné fotky, chápu posraný prosinec s nedostatkem světla...Posouváš se pro mně na pozici 1 Seiko guru, 2. Instant, ale ten neusne na vavřínech a bude tě atakovat, 3. Financ a pak Tico1, kamilB zapomněl jsem na někoho? Omlouvám se...
Exiztence Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) Noční render v Cinemě: Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem Exiztence
EpsteinBarr Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 EpsteinBarr: Klobúčik dole chalan... Těším se na plnotučné fotky, chápu posraný prosinec s nedostatkem světla...Posouváš se pro mně na pozici 1 Seiko guru, 2. Instant, ale ten neusne na vavřínech a bude tě atakovat, 3. Financ a pak Tico1, kamilB zapomněl jsem na někoho? Omlouvám se... Dakujem za poklonu. Musim ale nesuhlasit Instant-san a jeho pozicia Seiko guru je a zostane neotrasitelna. Ja sa len snazim uchytit nieco z jeho nedozernych vedomosti
Vit Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) .......zapomněl jsem na někoho? Omlouvám se... Sorbus.Jinak TADY mají doupě. Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem Vit
tombed Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) Dakujem za poklonu. Musim ale nesuhlasit Instant-san a jeho pozicia Seiko guru je a zostane neotrasitelna. Ja sa len snazim uchytit nieco z jeho nedozernych vedomosti Ale jo, taky ho mám rád, kluka vlasatého, vousatého... EDIT: tímto se Sorbusovi a daším omlouvám... Taky krajskému guru Lukinovi_Ova... Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem tombed
Filip.J Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Emefe, nemáš ty hodinky nějaký zelený?-------------------------------------------------------- Já jsem dnes koženej.
DaLo Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Hledal jsem jeden remen a na dne stolu nasel tohle. Nemam poneti, kde se tam vzaly, nepamatuju si, ze bych je kdy nevidel, ale byly na dne stolu. Dokonce to vypada, ze jdou
F.B. Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Ale jo, taky ho mám rád, kluka vlasatého, vousatého... EDIT: tímto se Sorbusovi a daším omlouvám... Taky krajskému guru Lukinovi_Ova... Nezabudni na grand-a a jeho 7 kúskov, z toho dva ARCI-chroná ?ten k tej elite patrí tiež! Mohol by si nás, grande, oblažiť fotkami svojej zbierky F.
instant Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Ale jo, taky ho mám rád, kluka vlasatého, vousatého... EDIT: tímto se Sorbusovi a daším omlouvám... Taky krajskému guru Lukinovi_Ova... Ludia ako ty maju vzacny dar - jednym tahom nasrat tlupu silencov s katanami a platinovymi certifikatmi Ling-ci.. teraz nasleduje cast v ktorej pred nimi utekas po hrebenoch striech a uhybas ranam v tych najsialenejsich pohybovych kreaciach. ...Priatelu, vidim to tak ze ak nie si Jackie Chan, tak toto bude nahowno den..
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Ale jo, taky ho mám rád, kluka vlasatého, vousatého... EDIT: tímto se Sorbusovi a daším omlouvám... Taky krajskému guru Lukinovi_Ova... Ludia ako ty maju vzacny dar - jednym tahom nasrat tlupu silencov s katanami a platinovymi certifikatmi Ling-ci.. teraz nasleduje cast v ktorej pred nimi utekas po hrebenoch striech a uhybas ranam v tych najsialenejsich pohybovych kreaciach. ...Priatelu, vidim to tak ze ak nie si Jackie Chan, tak toto bude nahowno den.. No v nejhorším mu spřátelená primbuňka v Praze poskytne dočasný azil.
taurus Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 (upraveno) Publikováno Včera, 16:26taurus, on 18 Pro 2013 - 16:02, said:Luxus. Dá se zvyknout na ty ručky? Zejména na tu mrňavou hodinovku? Díky...Dnes návrat k podstatě... edit: a líbí se mi, že se s nima nesereš, z produktovek vypadají jako leštěnky a tohle jim sluší to Bandi.: Zvyknout se na to po několika dnech dá. Ale stejně se ptám kolik je hodin toho co mi nosí pití pro jistotu. Upraveno 19. prosince 2013 uživatelem taurus
Doporučené příspěvky