Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Pebe, tak to je asi nej fotka, kterou jsem tady kdy viděl! Děkuji!

to určitě ne, je tu spousta lepších a hezčích fotek, ale děkuju  :blush02:

Odesláno (upraveno)

Pebe: No moc jich nebude, tahle je opravdu parádní.  :smile_anim:

Upraveno uživatelem honzyk
Odesláno

Gratulace k tahu, ja svoje uz snad vic jak ctvrt roku na nicem jinem nemel. 

Dík, já sice jak známo všeobecně radši kožku, nicméně s nim jsou takový plnotučný. Zkrátka bez něj to fakt neni vono... :-)

Odesláno

Dík, já sice jak známo všeobecně radši kožku, nicméně s nim jsou takový plnotučný. Zkrátka bez něj to fakt neni vono... :-)

Na tahu jsou moony zase úplně jiné hodinky. Možnost volby je super. Padnou Ti skvěle. ;-)

Odesláno

EpsteinBarr: Klobúčik dole chalan... Těším se na plnotučné fotky, chápu posraný prosinec s nedostatkem světla...

Posouváš se pro mně na pozici 1 Seiko guru, 2. Instant, ale ten neusne na vavřínech a bude tě atakovat, 3. Financ a pak Tico1, kamilB zapomněl jsem na někoho? Omlouvám se... :D

Odesláno

EpsteinBarr: Klobúčik dole chalan... Těším se na plnotučné fotky, chápu posraný prosinec s nedostatkem světla...

Posouváš se pro mně na pozici 1 Seiko guru, 2. Instant, ale ten neusne na vavřínech a bude tě atakovat, 3. Financ a pak Tico1, kamilB zapomněl jsem na někoho? Omlouvám se... :D

Dakujem za poklonu. Musim ale nesuhlasit  :cheers:

Instant-san a jeho pozicia Seiko guru je a zostane neotrasitelna. Ja sa len snazim uchytit nieco z jeho nedozernych vedomosti  :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Dakujem za poklonu. Musim ale nesuhlasit  :cheers:

Instant-san a jeho pozicia Seiko guru je a zostane neotrasitelna. Ja sa len snazim uchytit nieco z jeho nedozernych vedomosti  :smile_anim:

Ale jo, taky ho mám rád, kluka vlasatého, vousatého... :D

EDIT: tímto se Sorbusovi a daším omlouvám... Taky krajskému guru Lukinovi_Ova... :)

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Hledal jsem jeden remen a na dne stolu nasel tohle. Nemam poneti, kde se tam vzaly, nepamatuju si, ze bych je kdy nevidel, ale byly na dne stolu. Dokonce to vypada, ze jdou :D

86_49_19_122_18-12-13-11-11-01_138740466

Odesláno

EDIT: tímto se Sorbusovi a daším omlouvám... Taky krajskému guru Lukinovi_Ova... :)

Nezabudni na grand-a a jeho 7 kúskov, z toho dva ARCI-chroná :D?ten k tej elite patrí tiež!

Mohol by si nás, grande, oblažiť fotkami svojej zbierky   :newyear: 

F.

Odesláno

Ludia ako ty maju vzacny dar - jednym tahom nasrat tlupu silencov s katanami a platinovymi certifikatmi Ling-ci.. teraz nasleduje cast v ktorej pred nimi utekas po hrebenoch striech a uhybas ranam v tych najsialenejsich pohybovych kreaciach. ...Priatelu, vidim to tak ze ak nie si Jackie Chan, tak toto bude nahowno den.. :)

Odesláno

Ludia ako ty maju vzacny dar - jednym tahom nasrat tlupu silencov s katanami a platinovymi certifikatmi Ling-ci.. teraz nasleduje cast v ktorej pred nimi utekas po hrebenoch striech a uhybas ranam v tych najsialenejsich pohybovych kreaciach. ...Priatelu, vidim to tak ze ak nie si Jackie Chan, tak toto bude nahowno den.. :)

No v nejhorším mu spřátelená primbuňka v Praze poskytne dočasný azil. :goof:

Odesláno (upraveno)

Publikováno Včera, 16:26

taurus, on 18 Pro 2013 - 16:02, said:snapback.png

Luxus. Dá se zvyknout na ty ručky? Zejména na tu mrňavou hodinovku? Díky...

Dnes návrat k podstatě...

edit: a líbí se mi, že se s nima nesereš, z produktovek vypadají jako leštěnky a tohle jim sluší

to  Bandi.: Zvyknout se na to po několika dnech dá. Ale stejně se ptám kolik je hodin toho co mi nosí pití :) pro jistotu.

Upraveno uživatelem taurus
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...