EDYMI Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Dnes vysoké pracovné nasadenie <br /><br />Odoslané z HTC Desire 500 pomocou Tapatalku<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 hehe, tak to mi nedocvaklo jsou to malé XN125, ale mám je už nějakých 15 let... Já mám stejně dlouho XN 225... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Zatím nepřeskočila jiskra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Malý a placatý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 PořádDost dobrý. Kdybych se uměl rychle rozhodnout modrý/černý, když jsem na ně loni v butiku koukal, už jsem je měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Jsou parádní! Já mám dneska B&W chrono den ty Omegy jsou lepsi! :-) PořádJsou super, hlavne ten AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Chvilku jsem blbnul ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 On se Tě neptal na hodinky, ale na ty ptačí budky v pozadí... hehe, tak to mi nedocvaklo jsou to malé XN125, ale mám je už nějakých 15 let... Leti to, vzpominam si na prvni predstaveni XN125. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Malý a placatý...Taky placatý...ale o něco větší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlosek Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Maranez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 ....včera a dnes......Rolby do nepohody :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Aj karamba, ty LV jsou cooooool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) No nic, asi půjdou z domu, 40mm nějak nesedí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zato 38mm, ideální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Nejraci sem pilot ...... potom hned potapjec ........ nadrazak budu taky dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Cool jak cyp. Tyhle mam moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ypo: To jsou Stop2go? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Zatím nepřeskočila jiskra...337.jpgTvl, se neni cemu divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Uderne. Pozoruju rozdil s pvd, a to min. s moznosti stridani remenu. U cernych tech variant moc neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky