Tikal Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 ...a krom toho je super ten silikonový(či co to je) řemen zaintegrovaný přímo k pouzdru. Zkoušel jsem si je na listopadovém srazu a na ruce byly vážně příjemné. Jo jsou fakt příjemný a ten povrch pouzdra a cifru je kouzelný a Tegiment na lunetě a sponě háže takový lehce zlatavý odraz, momentálně mě dost berou. Jediné,co se mi na nich nelíbí je lumi. Svítí sice pěkně,ale kvalita provedení není nic moc a to u hodinek za momentálně 40T považuji téměř za faux pas. Nebo ho nanášejí ručně a má to tak být ? Na indexech to ještě jde ,ale minutová ručička má v sobě strukturu harpunovaného mrože,nebo co to je. Nicméně u tool watch mě to nechává poměrně klidným. Na rybách v noci uvidím kolik je,akdyž je orvu o kameny,tak to přežiju. mrože asi neuvidíte,ale fakt tam je
Moty Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) hezky Ty, graulace k pořádnejm germánům Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem Moty123
DaLo Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Zvykame si na sebe, ale jde to ztuha:/ Nadhernej cifr, luneta, chod vterinovky, ale zatim nejak nedavam tvar a velikost pouzdra...
panedge Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Cyril-dokonalý hodinky,dokonalý vůz.To je nádhera.
pebe Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 konečně dorazilo sklíčko, ubrousil jsem rohy dokulata a přilepil, jupíí
siwi Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Jo jsou fakt příjemný a ten povrch pouzdra a cifru je kouzelný a Tegiment na lunetě a sponě háže takový lehce zlatavý odraz, momentálně mě dost berou. Jediné,co se mi na nich nelíbí je lumi. Svítí sice pěkně,ale kvalita provedení není nic moc a to u hodinek za momentálně 40T považuji téměř za faux pas. Nebo ho nanášejí ručně a má to tak být ? Na indexech to ještě jde ,ale minutová ručička má v sobě strukturu harpunovaného mrože,nebo co to je. Nicméně u tool watch mě to nechává poměrně klidným. Na rybách v noci uvidím kolik je,akdyž je orvu o kameny,tak to přežiju. 20140122_190336.jpg mrože asi neuvidíte,ale fakt tam je Lumi mi přijde mnohem lepší, než bych čekal. To její provedení bude nejspíš obecná vlastnost těchto hodinek. Na prosincovém doutníkovém srazu o nich mluvil i Bob123 a říkal totéž. Problémem bude patrně bílá barva ručiček. Každopádně tento "nedostatek" by mi určitě nezabránil v tom, abych si tyhle hodinky pořádně užíval
Bob Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Lumi na Sinn U1 je fakt ostuda, u tech co jsem mel ja bylo na minutove rucce take nejake zvire :-) nepravidelnost byla videt za bileho dne hlavne na minutove rucce, svitily slabe ale bylo to pouzitelny Nejlepsi jsou ovsem na oranzade! A kdyz tak koukam na ty fotky tak me stves radku ze jsi byl rychlejsi :-)Takze kdyby te prestaly bavit jsem prvni v poradi!! Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem Bob123
Tikal Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) To budeš asi čekat zbytečně Bobe,ale nikdy neříkej nikdy...Ten oranžový pásek musím mít, úplně jsem na něj zapomněl a důkaz,že to jsou rybářské hodinky Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem Tikal
Frostie Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 konečně dorazilo sklíčko, ubrousil jsem rohy dokulata a přilepil, jupíítak to jsou luxusní ana-digi! Gratulace
prischera Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Začínám si říkat, jestli já vlastně nedělám nějakou blbost...
Filip.J Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Emef: Koukám, že ani nejsou nějak přehnaně velký...
Bob Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 To budeš asi čekat zbytečně Bobe,ale nikdy neříkej nikdy...Ten oranžový pásek musím mít, úplně jsem na něj zapomněl a důkaz,že to jsou rybářské hodinky20140123_112645.jpgOranzada za litr v Chronoshopu je to koupe roku(jestli furt teda stoji litr :-))! Ta guma je proste bezva
Doporučené příspěvky