Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

...a krom toho je super ten silikonový(či co to je) řemen zaintegrovaný přímo k pouzdru. Zkoušel jsem si je na listopadovém srazu a na ruce byly vážně příjemné.

Jo jsou fakt příjemný a ten povrch pouzdra a cifru je kouzelný a Tegiment na lunetě a sponě háže takový lehce zlatavý odraz, momentálně mě dost berou.

Jediné,co se mi na nich nelíbí je lumi. Svítí sice pěkně,ale kvalita provedení není nic moc a to u hodinek za momentálně 40T považuji téměř za faux pas. Nebo ho nanášejí ručně a má to tak být ? Na indexech to ještě jde ,ale minutová ručička má v sobě strukturu harpunovaného mrože,nebo co to je. Nicméně u tool watch mě to nechává poměrně klidným. Na rybách v noci uvidím kolik je,akdyž je orvu o kameny,tak to přežiju.

20140122_190336.jpg

mrože asi neuvidíte,ale fakt tam je :lol2:

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

hezky Ty, graulace k pořádnejm germánům :notworthy:

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Jo jsou fakt příjemný a ten povrch pouzdra a cifru je kouzelný a Tegiment na lunetě a sponě háže takový lehce zlatavý odraz, momentálně mě dost berou.

Jediné,co se mi na nich nelíbí je lumi. Svítí sice pěkně,ale kvalita provedení není nic moc a to u hodinek za momentálně 40T považuji téměř za faux pas. Nebo ho nanášejí ručně a má to tak být ? Na indexech to ještě jde ,ale minutová ručička má v sobě strukturu harpunovaného mrože,nebo co to je. Nicméně u tool watch mě to nechává poměrně klidným. Na rybách v noci uvidím kolik je,akdyž je orvu o kameny,tak to přežiju.

attachicon.gif20140122_190336.jpg

mrože asi neuvidíte,ale fakt tam je :lol2:

Lumi mi přijde mnohem lepší, než bych čekal. To její provedení bude nejspíš obecná vlastnost těchto hodinek. Na prosincovém doutníkovém srazu o nich mluvil i Bob123 a říkal totéž. Problémem bude patrně bílá barva ručiček. Každopádně tento "nedostatek" by mi určitě nezabránil v tom, abych si tyhle hodinky pořádně užíval  :D

Odesláno (upraveno)

Lumi na Sinn U1 je fakt ostuda, u tech co jsem mel ja bylo na minutove rucce take nejake zvire :-) nepravidelnost byla videt za bileho dne hlavne na minutove rucce, svitily slabe ale bylo to pouzitelny

post-22496-0-64733300-1390471909_thumb.jpg

Nejlepsi jsou ovsem na oranzade!

post-22496-0-34362700-1390472013_thumb.jpg

A kdyz tak koukam na ty fotky tak me stves radku ze jsi byl rychlejsi :-)

Takze kdyby te prestaly bavit jsem prvni v poradi!!

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno (upraveno)

To budeš asi čekat zbytečně Bobe,ale nikdy neříkej nikdy...

Ten oranžový pásek musím mít, úplně jsem na něj zapomněl :eek:

a důkaz,že to jsou rybářské hodinky

20140123_112645.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

konečně dorazilo sklíčko, ubrousil jsem rohy dokulata a přilepil, jupíí

tak to jsou luxusní ana-digi! Gratulace

Odesláno

To budeš asi čekat zbytečně Bobe,ale nikdy neříkej nikdy...

Ten oranžový pásek musím mít, úplně jsem na něj zapomněl :eek:

a důkaz,že to jsou rybářské hodinky

attachicon.gif20140123_112645.jpg

Oranzada za litr v Chronoshopu je to koupe roku(jestli furt teda stoji litr :-))! Ta guma je proste bezva
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...