Ivanhoe34 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Dnes home office a Seika. Taky můj 50. příspěvek od 10.11. 2011. Za dobu na fóru jsem nenakoupil desítky hodinek, ani neprošel několika fázemi hodinkového šílenství :-) Na pozici vysněnýh hodinek se vystřídalo pár kousků a myslím, že si jednou ty Speedmastery fakt pořídím ;-) Každopádně jsem tu s Vámi rád, protže kdybyste si všechny ty krásný hodinky nekupovali vy, musel bych já. DíkyToto boli moje prve mechaniky. Stale ich mam.. pre prakticke nosenie mi ale viac vyhovuje este mensi rozmer, znacka rovnaka dnes teda takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 O PO na gume :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin79 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Toto boli moje prve mechaniky. Stale ich mam.. pre prakticke nosenie mi ale viac vyhovuje este mensi rozmer, znacka rovnaka dnes teda taktoIMG_5600.jpgTak to je dobrý :-) pěkný lumi. Jsou to moje první automaty, mám ještě Prim Traktor s ručním nátahem a NIXON quartz + pár primek co nenosím. Zatím se rozhlížím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Tak to je dobrý :-) pěkný lumi. Jsou to moje první automaty, mám ještě Prim Traktor s ručním nátahem a NIXON quartz + pár primek co nenosím. Zatím se rozhlížím :-)S tymi tvojimi Seikami si urobil dobre, su to slusne hodinky na kazdodenne nosenie za rozumne peniaze. Lumi mas rovnaku ako ja, viem to porovnat V poslednom case sa tu objavuju skutocne nadherne kusky, ktore robia to rozhliadanie velmi atraktivnym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Sou skvělý, kdybych je nenechal švárovi tak jsou pořád u mě. Nejlepší je lumi v létě, kdy člověk zajde do stínu a hodinky se úplně rozzáří . Ta lumi mi fakt chybí, do léta budu něco svítícího pořídit ... Ti prodám Monstra, chceš? Já totiž začínám plánovat SKX009 na léto. Červená je červená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 sarxy... nikdy by som nebol povedal, ze ma bude bavit nieco leskle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Ti prodám Monstra, chceš? Já totiž začínám plánovat SKX009 na léto. Červená je červená. Neříkej dvakrát! Jestli PO nebudou svítit pořádně, ještě budu škemrat... A i když budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Ne právě teď, ale... 3 mušketýři. Skoro pořád, ale občas je sundám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Dnesna necakana radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 jediny kousek,kvuli kteremu nechavam doma lezet ZenithyNedivím se.Jsou to prostě a jednoduše krásky.Tiše závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Dneska konecne trochu prselo, tak potapky...a jak tak koukam na poslednich par prispevku, docela sem zapadnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Nová kůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) Dnes Trasery. :-) Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem JendaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 O PO na gume :-) image.jpg Ahoj Bobe, už si užíváš dovču? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Obavám se, ze to je nakažlivé ..furt se jich nemůžu nabazitGratulace,chvalim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Zatím tyhle zděděné Festiny, které u mě ale vyvolaly jakýsi chronobundus, takže už asi 1/2 roku vybírám svoje první mechanické hodinky Doufám, že už brzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Cerny den, cerny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky