Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Dnes home office a Seika. Taky můj 50. příspěvek od 10.11. 2011. Za dobu na fóru jsem nenakoupil desítky hodinek, ani neprošel několika fázemi hodinkového šílenství :-) Na pozici vysněnýh hodinek se vystřídalo pár kousků a myslím, že si jednou ty Speedmastery fakt pořídím ;-) Každopádně jsem tu s Vámi rád, protže kdybyste si všechny ty krásný hodinky nekupovali vy, musel bych já. Díky

Toto boli moje prve mechaniky. Stale ich mam.. pre prakticke nosenie mi ale viac vyhovuje este mensi rozmer, znacka rovnaka :) dnes teda takto

post-27820-0-36498200-1391099915_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Toto boli moje prve mechaniky. Stale ich mam.. pre prakticke nosenie mi ale viac vyhovuje este mensi rozmer, znacka rovnaka :) dnes teda takto

attachicon.gifIMG_5600.jpg

Tak to je dobrý :-) pěkný  lumi. Jsou to moje první automaty, mám ještě Prim Traktor s ručním nátahem a NIXON quartz + pár primek co nenosím. Zatím se rozhlížím :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to je dobrý :-) pěkný  lumi. Jsou to moje první automaty, mám ještě Prim Traktor s ručním nátahem a NIXON quartz + pár primek co nenosím. Zatím se rozhlížím :-)

S tymi tvojimi Seikami si urobil dobre, su to slusne hodinky na kazdodenne nosenie za rozumne peniaze. Lumi mas rovnaku ako ja, viem to porovnat :)

V poslednom case sa tu objavuju skutocne nadherne kusky, ktore robia to rozhliadanie velmi atraktivnym :)

Odkaz ke komentáři

Sou skvělý, kdybych je nenechal švárovi tak jsou pořád u mě. Nejlepší je lumi v létě, kdy člověk zajde do stínu a hodinky se úplně rozzáří :). Ta lumi mi fakt chybí, do léta budu něco svítícího pořídit :)...

Ti prodám Monstra, chceš? :D Já totiž začínám plánovat SKX009 na léto. Červená je červená.  B)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...