tvrdas Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 do lesa .... dneska okruh k Bílé paní - Sloup v Č. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 ... a na večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Stále v Thajsku ... já i Seiko 6105 P2010323.JPG Řízení vlevo je celkem p...l :D IMG_3156.JPGMy jedeme kbeliky :-)Na rizeni v levo jsou nejhorsi sterace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Na rizeni v levo jsou nejhorsi sterace :-) image.jpg To znám... Když chce jeden narychlo odbočit, tak si u toho pěkně zastírá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Ja tedy ne, ale poridil jsem juniorovi v jeho sesti letech prvni "poradne" hodinky. Urcite do nich brzy doroste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Dnes cely den s Crepasama. Libi se mi cim dal vic ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 ..všechno černé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Dnes sem provetral homazky po servisu u valise a zrovna jsou na prodej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Tlusťoši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Ty válíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 ohm-aztec sry ,Breitle kolotoč. Namám na ně,ale ................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Labužník! Super - to je ten remake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 ohm-aztec sry ,Breitle kolotoč. Namám na ně,ale ................V pohodě, ony takový prostě jsou - kolotoč, trocha nabubřelosti, kýčovitosti a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 ....vikendovky. Citizen Promaster Aqualung....podla mna NAJ praktickejsie potapky <br /><br />.... Akurat nejake "disky" mi prestali zrat... Asi s zasa budu vytierat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 V pohodě, ony takový prostě jsou - kolotoč, trocha nabubřelosti, kýčovitosti a tak.To k ním patří, mi se libjej jak svina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Ty válíš. Dík Na to, že jsem je vlastně bral jen na zkoušku, jsou docela dobrý. Normálně bych řekl, že to je jen nízkými očekáváními, ale vzhledem k tomu, že mi je hned chtěla zabavit žena, na nich asi opravdu něco bude Labužník! Super - to je ten remake? Asi myslíš Giugiaro? Nene, tohle je běžná produkce. SNDD61. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Seikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 To su tie z amazonu? Tie boli za postovne, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) To su tie z amazonu? Tie boli za postovne, nie? ehm, co? To jsem asi zase něco propásl... edit: Každopádně super hodinky. Když si vezmu, že jedna reedice Giugiara stojí jako troje až čtvery tyhle, tak není co řešit. Upraveno 1. února 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky