Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

o5 STOWičky, ale tentokráte na parádním řemínku od mistra Šímy... (který, jak můžete na fotce velmi dobře vidět, není vůbec vidět) :)

post-34425-0-35780700-1399878014_thumb.png

Odesláno

Rozplizlé pondělní dopoledne

Čas                  Teplota            Vítr                 Vlhkost              Tlak                 Srážky 

09:31               11.1 °C           4 km/h Z           74%                 1012.9 hPa       12.4 mm

post-32939-0-53624000-1399881530_thumb.jpg

Odesláno

Dnes takto a myslím, že i pár následujících dní :)

Obrovská gratulace, jsou prďácký :) těším se na další fotky :) 

Odesláno

o5 STOWičky, ale tentokráte na parádním řemínku od mistra Šímy... (který, jak můžete na fotce velmi dobře vidět, není vůbec vidět) :)

Jsou fakt moc pěkný, vždycky tady na ně koukám a říkám si, že bych taky už mohl dospět a k obleku si koupit ....oblekovky. :smile_anim:

Odesláno

Rozplizlé pondělní dopoledne

Čas                  Teplota            Vítr                 Vlhkost              Tlak                 Srážky 

09:31               11.1 °C           4 km/h Z           74%                 1012.9 hPa       12.4 mm

attachicon.gifprimonDSCN4821.JPG

krásný meteo-report, jen mi tam chybí rosný bod a průtok na českých tocích... :mobile:  Já dnes opět dlouho odložené a vyspravené ana-digi AMW 320R

post-15103-0-66840200-1399882558_thumb.jpg

Odesláno

Jsou fakt moc pěkný, vždycky tady na ně koukám a říkám si, že bych taky už mohl dospět a k obleku si koupit ....oblekovky. :smile_anim:

Díky... však jo, a když je dáš k polu nebo tričku, tak na ruce nevypadaj vůbec zle... nejsou sice sportovní a vodotěsné, žádné toolwatche, ale do práce a na volný čas jako když najdeš :clap:  Já jsem s nimi moc spokojený... ale na léto jsem už pořídil quartzové chronografy se 100m, kdybych náhodou vlezl někdy do vody :)

Odesláno (upraveno)

K autu by ti pasovali OMEGA SEAMASTER APNEA CHRONOGRAPH  :)

No to stojí za zvážení :cool02: , nicméně jsem úchyl, neboť tyhle speedy, které se evidentně netěší nějaké velké oblibě, se mně osobně dost líbí.

Díky... však jo, a když je dáš k polu nebo tričku, tak na ruce nevypadaj vůbec zle... nejsou sice sportovní a vodotěsné, žádné toolwatche, ale do práce a na volný čas jako když najdeš :clap:  Já jsem s nimi moc spokojený... ale na léto jsem už pořídil quartzové chronografy se 100m, kdybych náhodou vlezl někdy do vody :)

Jj, koukal jsem na ně, docela se mi líbí i řada Marine, mají tam taky takový decentní kousky. Takže k obleku Stowa, na volný čas speedy a na dovču třeba monstra. Ale chce se mi prodávat LLD?

Upraveno uživatelem warann
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...