quest987 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Totok pěkné, ten modrý dial je parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 to musim pogratulovat, jsou super siwi! a to jsem přestal myslet na to, že potřebuju nějaký modrý hodinky...díky...opravdu Velmi, ale opravdu velmi rádo se stalo Já po modrejch zatoužil a prostě jsem jedny musel nutně mít. Siwi ty zvíře, kdo nám to vyprávěl že neloví a je muž jedněch hodinek? Je vidět, že chronomag dostane každýho. Paráda, gratuluju! Jakube, slibuju, že už budu napříště držet hubu. Chytlo mě to a drželo, takže jsem musel jednat. Marně jsem si říkal, že stávající hodinky mi dávají vše, co od nich chci. Prostě nebyly modrý. A máš naprostou pravdu. Může za to ChronoMag a ty tisíce krásných hodinek tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Velmi, ale opravdu velmi rádo se stalo Já po modrejch zatoužil a prostě jsem jedny musel nutně mít. A tak to má být! jak na ně tak koukám, tak jsou skvělé snad na všem - origo modrobílá guma, mesh a i snad nějakou kožku by snesly...super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Chlapi, díky za gratulace a pozitivní reakce. Těm hodinkám sluší opravdu všechno, na čem se prodávají, a tady by se jistě našla řada z vás, kdo by vymysleli i další možnosti. Každopádně já měl jasno, že je chci na tahu a udělal jsem dobře. Je totiž perfektní jak tvarem článků, tak úpravou a přiměřenou mohutností. Už se těším, až mi ho zítra zkrátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Bez prestavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tic-tac Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Už několik dní si užívám svůj narozeninový dárek. Ještě čekám na nový řemen od mistra Šímy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 siwi gratuluju. Moje oblibene Certiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Už několik dní si užívám svůj narozeninový dárek. Ještě čekám na nový řemen od mistra Šímy.gratuluju k nadhernymu kousku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Už několik dní si užívám svůj narozeninový dárek. Ještě čekám na nový řemen od mistra Šímy.hezkej podtacek jedny z mych oblibenych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Good morning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 XVI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Jiřino, ty ale umýš rozdmýchat závist...Kdyby ti někdy hlavou bleskla myšlenka, že bys Maxův kus prodal (což ted určitě popřeš), stavím se do řady jako první! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 dobré pošmourné ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 TH GC RS8 a suprfaro my sousedky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Stále prší a prší. Za posledních 24 hodin 48.6mm, aktuální intenzita 8.2mm/h. Na Ostravici zatím 1 stupeň povodňové aktivity. Chytá to krásně Šance, aspoň se naplní. Přibývá 12cm za hodinu. Rezervu má kolem deseti metrů ... Kolega z práce má místo zahrady bazén ... Je třeba pořádných potápek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 pátek Z jakyho modelu je ta vterinovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 A davaj do Ovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Z jakyho modelu je ta vterinovka? ta je originální, jsou to menší SKX013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Už týden IWC na gumě, dnes nemám foťák, tak jedna ze včera z mých cest" Na přejezdu čekání rovných 40 minut bez toho, aniž by projel jakýkoliv vlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky