Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

to musim pogratulovat, jsou super siwi!

a to jsem přestal myslet na to, že potřebuju nějaký modrý hodinky...díky...opravdu :D

Velmi, ale opravdu velmi rádo se stalo  :D Já po modrejch zatoužil a prostě jsem jedny musel nutně mít.

Siwi ty zvíře, kdo nám to vyprávěl že neloví a je muž jedněch hodinek? Je vidět, že chronomag dostane každýho. Paráda, gratuluju!

Jakube, slibuju, že už budu napříště držet hubu. Chytlo mě to a drželo, takže jsem musel jednat. Marně jsem si říkal, že stávající hodinky mi dávají vše, co od nich chci. Prostě nebyly modrý. A máš naprostou pravdu. Může za to ChronoMag a ty tisíce krásných hodinek tady.  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, díky za gratulace a pozitivní reakce. Těm hodinkám sluší opravdu všechno, na čem se prodávají, a tady by se jistě našla řada z vás, kdo by vymysleli i další možnosti. Každopádně já měl jasno, že je chci na tahu a udělal jsem dobře. Je totiž perfektní jak tvarem článků, tak úpravou a přiměřenou mohutností. Už se těším, až mi ho zítra zkrátí. 

Odkaz ke komentáři

Už několik dní si užívám svůj narozeninový dárek. Ještě čekám na nový řemen od mistra Šímy.

post-21151-0-54583500-1400187655_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Stále prší a prší. Za posledních 24 hodin 48.6mm, aktuální intenzita 8.2mm/h. Na Ostravici zatím 1 stupeň povodňové aktivity. Chytá to krásně Šance, aspoň se naplní. Přibývá 12cm za hodinu. Rezervu má kolem deseti metrů ... Kolega z práce má místo zahrady bazén ... 

Je třeba pořádných potápek ...

post-15604-0-32255800-1400220866_thumb.jpg

post-15604-0-81297700-1400220869_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...