African Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 To Bandicoot: Jó, tak to je parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Ke svému vlastnímu údivu, nasadil jsem na ruku, roztočil chrono a už nesundal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 bandi: čemu se divíš, konečně pořádné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 konečně pořádné hodinky Tohle jsem měl v tom postu taky, ale pak jsem to smazal. Tenhle pocit zažívám asi po desátý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 jestli nekdo umi chrono, tak je to IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Vyvetral jsem Poljoty. Chtel bych timto velice podekovat clenovi Marty35, ktery mel remen navic a daroval mi jej! Cinim verejny zavazek, ze as ze potkame, ma u me panaka nebo pivo nebo tak neco. Fakt diky, Martine. Myslim, ze jim slusi. Nemáš vůbec zač, a panáka si s tebou dám rád.... A sluší jim to teda pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Ke svému vlastnímu údivu, nasadil jsem na ruku, roztočil chrono a už nesundal... Znacka je dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 IWC Vintage Ingenieur? *to nebude, tam je datumka černá Jaegery? Chlapi, není každý den posvícení (jako u Bakerů ). I když, moc jsem od nich nečekal a nakonec Rotary příjemně překvapily. Bandi i Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Znacka je dobra Tohle je taky super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 chlapci chlapci, kdyby jste aspoň drželi kontinuitu značek, ale to ne, přeskakujete z kytky na kytku Viktore, po období stabilně silných přírustků (PAM359, GST, Sinn) takový úlet!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 (upraveno) Znacka je dobra Jsme se o nich bavili, co na ně naživo říkáš? Upraveno 16. srpna 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Znacka je dobra ses odmenil za to kojeni, co? Gratulace velka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Ke svému vlastnímu údivu, nasadil jsem na ruku, roztočil chrono a už nesundal... No comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 ses odmenil za to kojeni, co? Gratulace velka! libe, už na nich hledá mouchy, černá není černá a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Ted Su & KOBOLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Ted Su & KOBOLD To je tool jak vůl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 výlet, skály, G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Ke svému vlastnímu údivu, nasadil jsem na ruku, roztočil chrono a už nesundal... To jsem zvědav, jak k "tomuhle" budeš ladit kravatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 (upraveno) tipujem 6-7 tyzdnov (hafan), kto je starsi ??? (hodinky ???) Upraveno 16. srpna 2011 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky