Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

SD

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem MaxT
  • Dát hlas 2
Odesláno

Gratuluji, konečně lepší fotka, se za ně stydíš nebo co? :D

Díky a nestydím :-)

I když je pravda, že po DeepSea mi přijdou tak trochu dětské. Ale zvykám si.

A konečně fotka? Mám je asi 30 hodin, z toho jsem byl 24h mimo ČR a dal jsem sem 4 fotky.

Odesláno (upraveno)

Novy remen

Upraveno uživatelem People
Odesláno (upraveno)

A ještě jednou SD

Upraveno uživatelem MaxT
  • Dát hlas 3
Odesláno

A ještě jednou SD

Zvykneš si, dá se říct že jsou to rolády bez kompromisů. 30hodin je už dost dlouhá doba, ano už jsme tě ztihli pomluvit přes půl světa. :lol2:

Odesláno

Zvykneš si, dá se říct že jsou to rolády bez kompromisů. 30hodin je už dost dlouhá doba, ano už jsme tě ztihli pomluvit přes půl světa. :lol2:

Inu co už nadělám. Na pomluvy jsem zvyklý, hlavně že pomlouváte mě a ne moje hodinky. To by mi vadilo.  :lol2:

A s tím zvykem uvidíme. Nakonec v nejhorším tu jsou nové modré DeepSea.

Ale teď vážně, asi máš pravdu. Jsou fakt vymakané.

Co se pouzdra týče, lépe alespoň na mé ruce sedí jen Daytony. Jen ten starý systém ve sponě u DeepSea mi přišel lepší. Tam stačilo jen odklopit a posunout na požadovanou délku.

Tady se musí sundat z ruky. Jestli je toto posun k vyššímu uživatelskému komfortu .......

Odesláno

Inu co už nadělám. Na pomluvy jsem zvyklý, hlavně že pomlouváte mě a ne moje hodinky. To by mi vadilo.  :lol2:

A s tím zvykem uvidíme. Nakonec v nejhorším tu jsou nové modré DeepSea.

Ale teď vážně, asi máš pravdu. Jsou fakt vymakané.

Co se pouzdra týče, lépe alespoň na mé ruce sedí jen Daytony. Jen ten starý systém ve sponě u DeepSea mi přišel lepší. Tam stačilo jen odklopit a posunout na požadovanou délku.

Tady se musí sundat z ruky. Jestli je toto posun k vyššímu uživatelskému komfortu .......

jsou nádherné, jen ta cena, to moje logika neunese :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...