Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Po delsi dobe - novy prispevek, nove hodinky... :-)

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

WOW!!!! Limitka za WUS? Ratrappante? :) byl jsi v tom od začátku, nebo jsi to ulovil později? Vykládej, přeháněj. Dojmy? 

EDIT: A gratulace samozřejmě. :) 

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno

WOW!!!! Limitka za WUS? Ratrappante? :) byl jsi v tom od začátku, nebo jsi to ulovil později? Vykládej, přeháněj. Dojmy?

EDIT: A gratulace samozřejmě. :)

Jojo, limitka od zacatku. Dojmy zatim super (po pul hodine) - sice strasne tluste, ale na ruce to nevadi. Vzal jsem i kozeny remen, je podstatne lepsi (a hezci) nez NATO.

Jinak - nastavovani casu je opruz (korunka je na 12h), ale to je jedine negativum, co jsem zjistil. Pripajim jeste pruhled na strojek... :-)

7y9a6yju.jpg

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

Návštěvník Alda
Odesláno

Opět jedna místopisná: Kudy se to chystám projet? (To už tao snadný, Tombede kamaráde, nebude ;-)).

Asi to neni ono, ale pripomina mi to Přerov.

Odesláno

este posledne dni dovolenkujem, s jedinymi hodinkami - SKX013. konecne aj prakticke vyuzitie hodiniek, kedze cas sa tu tazko zistuje - nemam ani auto, ani pocitac a mobil tiez takmer nenosim... idealne hodinky na vsetko - vylety, kupanie v mori... vydrzia, nesklamu :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jsem zahájil léčbu chronobundu oprášením vintážek :)

Pro mě jedny z nejkrásnějších vintage Omeg.Už když jsem je viděl poprvé,tak jsem jim totálně propadl :wub:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...