andiem Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Po delsi dobe - novy prispevek, nove hodinky... :-) Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
Rodkopf Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) Po delsi dobe - novy prispevek, nove hodinky... :-) Sent from my GT-I9295 using Tapatalk WOW!!!! Limitka za WUS? Ratrappante? byl jsi v tom od začátku, nebo jsi to ulovil později? Vykládej, přeháněj. Dojmy? EDIT: A gratulace samozřejmě. Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem Rodkopf
andiem Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 WOW!!!! Limitka za WUS? Ratrappante? byl jsi v tom od začátku, nebo jsi to ulovil později? Vykládej, přeháněj. Dojmy? EDIT: A gratulace samozřejmě. Jojo, limitka od zacatku. Dojmy zatim super (po pul hodine) - sice strasne tluste, ale na ruce to nevadi. Vzal jsem i kozeny remen, je podstatne lepsi (a hezci) nez NATO. Jinak - nastavovani casu je opruz (korunka je na 12h), ale to je jedine negativum, co jsem zjistil. Pripajim jeste pruhled na strojek... :-) Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
VintageLover Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 WOW!!!! Limitka za WUS? Ratrappante? byl jsi v tom od začátku, nebo jsi to ulovil později? Vykládej, přeháněj. Dojmy? EDIT: A gratulace samozřejmě. Jsi mě předběhl, gratuluju.
Návštěvník Alda Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Opět jedna místopisná: Kudy se to chystám projet? (To už tao snadný, Tombede kamaráde, nebude ;-)). Asi to neni ono, ale pripomina mi to Přerov.
damankapsky Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) Ohm-Aztec: Pasteurova - U Podjezdu, Olomouc Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem damankapsky
JAJA Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Dnešní koupě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
filo-boxer Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Opět jedna místopisná: Kudy se to chystám projet? (To už tao snadný, Tombede kamaráde, nebude ;-)).Myší díra v Přívoze.
financ Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Ohm-Aztec: Pasteurova - U Podjezdu, OlomoucMe to taky prijde jako mysi dira, ta byla ale jeste v patek zavrena
LovecK Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Dnešní koupě...image.jpgimage.jpgJardo, super, gratulace!
Denjl Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 paráda.... gratulace Dnešní koupě...image.jpgimage.jpg
Ivanhoe34 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 este posledne dni dovolenkujem, s jedinymi hodinkami - SKX013. konecne aj prakticke vyuzitie hodiniek, kedze cas sa tu tazko zistuje - nemam ani auto, ani pocitac a mobil tiez takmer nenosim... idealne hodinky na vsetko - vylety, kupanie v mori... vydrzia, nesklamu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Po delsi dobe - novy prispevek, nove hodinky... :-) Sent from my GT-I9295 using Tapatalk Super! Gratuluju... Jsem rád, že jedny jsou i tady na fóru... Dej pak víc fotek a nějaký povídání:-)
Jörg8X Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Včera i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 celý den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Kombinace platná pro dnešní den.CAT_6086.jpgDneska jí mám - zas - dost odfláklou. Holt ta moje lenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mazzi Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Spirit oblekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mlsoun1 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Tak jsem zahájil léčbu chronobundu oprášením vintážek Pro mě jedny z nejkrásnějších vintage Omeg.Už když jsem je viděl poprvé,tak jsem jim totálně propadl
Doporučené příspěvky