Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

dalsi dva retardi na scene :) posledne u me byl stopa99 - menili sme LVcka za obyc suby - a rikal, co kdyby sme si ty hodinky akorat pucovali, dyt to vynde nastejno :D

Edit: chybka

Vždyť my si ty hodinky vlastně půjčujeme. Cena hodinek je vstupenka do půjčovny :-)

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Tak to zakontruju těmito novými Steinharty Apollon, které jsem si na víkend zapůjčil z pražského Chronoshopu. Tři výměnné lunety a fešácký imbusák jsou pro kupujícího parádní dárek. Není to už náhodou reklama? Asi si už radši zaplatím profi-registraci... :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tak to zakontruju těmito novými Steinharty Apollon, které jsem si na víkend zapůjčil z pražského Chronoshopu. :crying_anim02:

Taky jsem je zkoušel, rozhodně zajímavý hodinky. Ta výška ti nevadí?
Odkaz ke komentáři

Taky jsem je zkoušel, rozhodně zajímavý hodinky. Ta výška ti nevadí?

Kdybych si je měl v úmyslu koupit, tak nevadila. Chtěl je vidět Laďóš, tak jsem je včera vzal na Moravu. V úterý je vrátím zpět na Chronoshop. V podstatě podobný budu mít bronzový PAM 382 na který čekám. Tak proto taky ta zkouška s bronzovou lunetou-ani jsem nešrouboval zajišťovací imbus. Výška je u těchto Apollonů úplně v pohodě. Dokonce sedly i na Láďovu pidiručku. Vypadaj zajímavě a s WR300m se mi za 11tk zdají v pohodě. Jasně, že to nemůžu porovnávat s vyšší ligou, jako jsou Rlx, PAM, IWC nebo Omega....abych na někoho sakra nezapoměl.....a další :smile_anim: Každopádně se mi líbí. Já bych je ale nevyužil.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...