financ Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 (upraveno) dalsi dva retardi na scene posledne u me byl stopa99 - menili sme LVcka za obyc suby - a rikal, co kdyby sme si ty hodinky akorat pucovali, dyt to vynde nastejno Edit: chybka Vždyť my si ty hodinky vlastně půjčujeme. Cena hodinek je vstupenka do půjčovny :-) Upraveno 23. září 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 ...já to řikam furt. Chce to založit družstvo s členským vkladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 tak hujery mno akorát ten můj telefon fotí hrozně Ale hrozná fotka nemění nic na tom, že jsou boží... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Dnes tyhle. Zatím sice blbě drží na ruce, ale jinak sedí perfektně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Teď a stále tyhle krásky..Jěště musím doladit řemen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Teď a stále tyhle krásky.. Jěště musím doladit řemen.. Měly být moje, sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Neboj, dockas se.. myslim na tebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Neboj, dockas se.. myslim na tebe.. No, ulehčil jsi mi to a myslím, že Monaca budou taky dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Ještě lumi, ta je famozní.. Asi zatím nejlepší a nejdéle vydrží co jsem měl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Teď a stále tyhle krásky.. Jěště musím doladit řemen.. To musíš, tenhle je otřesnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Tak to zakontruju těmito novými Steinharty Apollon, které jsem si na víkend zapůjčil z pražského Chronoshopu. Tři výměnné lunety a fešácký imbusák jsou pro kupujícího parádní dárek. Není to už náhodou reklama? Asi si už radši zaplatím profi-registraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Jěště musím doladit řemen.. ha ha - ty vole, ty si z toho udělal dost hnusný hodinky - rychle to sundej než jim prdne vzteky sklíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Tak to zakontruju těmito novými Steinharty Apollon, které jsem si na víkend zapůjčil z pražského Chronoshopu. Taky jsem je zkoušel, rozhodně zajímavý hodinky. Ta výška ti nevadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Jo a ještě bylo na ruce dnes tohle. Málem jsem na ně zapomněl.Sedí perfektně. Špatně se odečítá čas a trochu sjíždí z ruky, ale jinak sedí opravdu moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Taky jsem je zkoušel, rozhodně zajímavý hodinky. Ta výška ti nevadí? Kdybych si je měl v úmyslu koupit, tak nevadila. Chtěl je vidět Laďóš, tak jsem je včera vzal na Moravu. V úterý je vrátím zpět na Chronoshop. V podstatě podobný budu mít bronzový PAM 382 na který čekám. Tak proto taky ta zkouška s bronzovou lunetou-ani jsem nešrouboval zajišťovací imbus. Výška je u těchto Apollonů úplně v pohodě. Dokonce sedly i na Láďovu pidiručku. Vypadaj zajímavě a s WR300m se mi za 11tk zdají v pohodě. Jasně, že to nemůžu porovnávat s vyšší ligou, jako jsou Rlx, PAM, IWC nebo Omega....abych na někoho sakra nezapoměl.....a další Každopádně se mi líbí. Já bych je ale nevyužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 TO: Cyril mohl by jsi změřit průměr skla, ať si udělám nějakou představu - dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 TO: Cyril mohl by jsi změřit průměr skla, ať si udělám nějakou představu - dík Průměr skla 33mm. Pro srovnání s 312. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 dnes naposled 7denky a domů jsem dojel s tímto, 312 uchvátil na vyzkooušení další magor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 ja dnes retro.. retro obed v retro restauracii so zelenymi obrusmi a oranzovými servítkami. aj v radiu hrali supertramp. retro - konspirace. asi zapustím parádne licousy.. teda v mojom prípade len odstránim ten zbytok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Tissot umí pořád udělat pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky