Vit Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 (upraveno) Lt M8: EDIT: Hezky ti stojej chlupy, jako nějaký vopici. Chlupy tu naposledy řešil Diskutér nebo se pletu? Upraveno 7. října 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Asi si je nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 ..tak hotovo..to byla rychlovka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 ..tak hotovo..to byla rychlovka.. To byla, ve středu došel safír a dneska jsem je vyzvednul hotové. Ještě přijde nový pásek a bude hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Jedna rozluckova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 (upraveno) Jedna rozluckova. Cože? Ti hráblo? abych nebyl OT, dnes výměna nechodící sádry za chodičku Uráááááááá Upraveno 7. října 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Samuraje na novom remeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Roman: jsou me male Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Právě jsem si je vyzvedl, rozbalil a nastavil na ruku. Jsem z nich úplně v prdeli. Jsou neskutečně krásné! V rychlosti fotka mobilem, ale večer udělám lepší. Ten plastický ciferník a hustodémonský strojek si o to říkají! I přesto, že mají 42mm, tak na mé ruce sedí naprosto perfektně a jsou tak největší hodinky, které jsem kdy nosil a nosit budu! Uááááá, ja su šťastná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Právě jsem si je vyzvedl, rozbalil a nastavil na ruku. Jsem z nich úplně v prdeli. Jsou neskutečně krásné! V rychlosti fotka mobilem, ale večer udělám lepší. Ten plastický ciferník a hustodémonský strojek si o to říkají! I přesto, že mají 42mm, tak na mé ruce sedí naprosto perfektně a jsou tak největší hodinky, které jsem kdy nosil a nosit budu! Uááááá, ja su šťastná! mno, pěkně pane, těším se na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Roman: jsou me male ty wole, malé dyk tyhle nejsou malé mně. Už se na to posilování vybodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 ..dnes Omega.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Roman: jsou me male už ty Cohiby nehul Gasiku, zbavovat se šampónových rolexek, které se lesknou jako tvé nagelované vlasy, to mi má lysá hlava nebere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 už ty Cohiby nehul Gasiku, zbavovat se šampónových rolexek, které se lesknou jako tvé nagelované vlasy, to mi má lysá hlava nebere... Cece bude neco vetsiho, brutalne lesteneho pro opravdove samponky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Jedna rozluckova. Ty fakt ty černé Rolexy s modrým nádechem prodáváš? Cece bude neco vetsiho, brutalne lesteneho pro opravdove samponky Zrcadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 asi pujdou do hornikova zvykl jsem si na velikost 7d, takze k nim pribude veeelky zrcadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 asi pujdou do hornikova Počkej, kam? Vždyť Viktor už je antirolexový.....a nikdo jiný mně zrovna v tuto hodinu nenapadá. Že by Kulix...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Počkej, kam? Vždyť Viktor už je antirolexový.....a nikdo jiný mně zrovna v tuto hodinu nenapadá. Že by Kulix...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Příprava do tmavých zákoutí nočních hospod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky