Vit Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 (upraveno) Lt M8: EDIT: Hezky ti stojej chlupy, jako nějaký vopici. Chlupy tu naposledy řešil Diskutér nebo se pletu? Upraveno 7. října 2011 uživatelem Vit
financ Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 ..tak hotovo..to byla rychlovka.. To byla, ve středu došel safír a dneska jsem je vyzvednul hotové. Ještě přijde nový pásek a bude hotovo.
Návštěvník Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 (upraveno) Jedna rozluckova. Cože? Ti hráblo? abych nebyl OT, dnes výměna nechodící sádry za chodičku Uráááááááá Upraveno 7. října 2011 uživatelem Roman I.
Jakubisko Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Právě jsem si je vyzvedl, rozbalil a nastavil na ruku. Jsem z nich úplně v prdeli. Jsou neskutečně krásné! V rychlosti fotka mobilem, ale večer udělám lepší. Ten plastický ciferník a hustodémonský strojek si o to říkají! I přesto, že mají 42mm, tak na mé ruce sedí naprosto perfektně a jsou tak největší hodinky, které jsem kdy nosil a nosit budu! Uááááá, ja su šťastná!
Návštěvník Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Právě jsem si je vyzvedl, rozbalil a nastavil na ruku. Jsem z nich úplně v prdeli. Jsou neskutečně krásné! V rychlosti fotka mobilem, ale večer udělám lepší. Ten plastický ciferník a hustodémonský strojek si o to říkají! I přesto, že mají 42mm, tak na mé ruce sedí naprosto perfektně a jsou tak největší hodinky, které jsem kdy nosil a nosit budu! Uááááá, ja su šťastná! mno, pěkně pane, těším se na fotky
Návštěvník Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Roman: jsou me male ty wole, malé dyk tyhle nejsou malé mně. Už se na to posilování vybodni.
tombed Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Roman: jsou me male už ty Cohiby nehul Gasiku, zbavovat se šampónových rolexek, které se lesknou jako tvé nagelované vlasy, to mi má lysá hlava nebere...
gas Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 už ty Cohiby nehul Gasiku, zbavovat se šampónových rolexek, které se lesknou jako tvé nagelované vlasy, to mi má lysá hlava nebere... Cece bude neco vetsiho, brutalne lesteneho pro opravdove samponky
sect Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Jedna rozluckova. Ty fakt ty černé Rolexy s modrým nádechem prodáváš? Cece bude neco vetsiho, brutalne lesteneho pro opravdove samponky Zrcadlo?
gas Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 asi pujdou do hornikova zvykl jsem si na velikost 7d, takze k nim pribude veeelky zrcadlo
sect Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 asi pujdou do hornikova Počkej, kam? Vždyť Viktor už je antirolexový.....a nikdo jiný mně zrovna v tuto hodinu nenapadá. Že by Kulix...?
gas Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Počkej, kam? Vždyť Viktor už je antirolexový.....a nikdo jiný mně zrovna v tuto hodinu nenapadá. Že by Kulix...?
kloubik Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Příprava do tmavých zákoutí nočních hospod
Doporučené příspěvky