guzmic Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Moravák a německé hodinky, české pivo ve slovenské hospodě. :-)
sashator Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Do Monaco jsem se zamiloval natolik, že jsem se jal pořídit jim bratříčka.Původně jsem si myslel na jinou variantu cifru Monaco, ale pak jsem objevil výroční model Silverstone a jsem úplně paf.Už ani nepamatuju, kdy naposled mě něco tak strašně nadchlo a nyní dělám nemožné, aby byly co nejdříve doma.Tebe to zase slušně chytlo...ale jenom dobře, aspoň třeba přibude další kousek, kterej tu nikdo nemá
clockyclock Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Do Monaco jsem se zamiloval natolik, že jsem se jal pořídit jim bratříčka.Původně jsem si myslel na jinou variantu cifru Monaco, ale pak jsem objevil výroční model Silverstone a jsem úplně paf.Už ani nepamatuju, kdy naposled mě něco tak strašně nadchlo a nyní dělám nemožné, aby byly co nejdříve doma. Silverstone uzasny!
ondralbc Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Tebe to zase slušně chytlo...ale jenom dobře, aspoň třeba přibude další kousek, kterej tu nikdo nemáDoufám, že se Max bude i nějakých kousků "zbavovat" v prodejní sekci a třeba i těch parádních GOček
VintageLover Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Do Monaco jsem se zamiloval natolik, že jsem se jal pořídit jim bratříčka.Původně jsem si myslel na jinou variantu cifru Monaco, ale pak jsem objevil výroční model Silverstone a jsem úplně paf.Už ani nepamatuju, kdy naposled mě něco tak strašně nadchlo a nyní dělám nemožné, aby byly co nejdříve doma.Jestli je koupíš, tak Tě zvu na pivo.
clockyclock Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Bez slečny už to není ono Pritelkyne: doufam, ze to nebudes davat na tu stranku s hodinkama.. :-D
MaxT Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Doufám, že se Max bude i nějakých kousků "zbavovat" v prodejní sekci a třeba i těch parádních GOček GO alespoň nyní jsou neprodejné a navíc mi skvěle zapadnou do série hranatých hodinek. Černé Monaco, hnědé Silverstone a modré GO. GO bych pouštěl leda v případě, že bych někde natrefil na tytéž ve verzi chrono za rozumnou cenu, což bohužel vzhledem k vývoji kurzů nejspíše nehrozí. Na Silverstone jsem poslal nabídku tak teď čekám na odpověď.
guzmic Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 7002 pepsiPřeju pěknou lyžovačku. :-)
FiXilVer Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 (upraveno) Polarky na snehu V Bratislave celkom napadalo.. Upraveno 25. ledna 2015 uživatelem FiXilVer
Kostra Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 (upraveno) Polarky na snehu V Bratislave celkom napadalo.. Úžasné, jak hodinky, tak fotky. Až dorostu do OWG stádia, budu mít na ruce možná právě tyto polárky s oranžovou GMT ručkou. Upraveno 25. ledna 2015 uživatelem filo-boxer
Ondrej71 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Na lítání to dnes venku sice není, ale i tak pilotky
FiXilVer Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Úžasné, jak hodinky, tak fotky. Až dorostu do OWG stádia, budu mít na ruce možná právě tyto polárky s oranžovou GMT ručkou. co znamena OWG?http://acronyms.thefreedictionary.com/OWG old white guy?olympic winter games? kadzopadne dakujem za pochvalu fotky spravil LG G3 a hipstagram
Doporučené příspěvky