Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Do Monaco jsem se zamiloval natolik, že jsem se jal pořídit jim bratříčka.

Původně jsem si myslel na jinou variantu cifru Monaco, ale pak jsem objevil výroční model Silverstone a jsem úplně paf.

Už ani nepamatuju, kdy naposled mě něco tak strašně nadchlo a nyní dělám nemožné, aby byly co nejdříve doma.

Tebe to zase slušně chytlo...ale jenom dobře, aspoň třeba přibude další kousek, kterej tu nikdo nemá

Odesláno

Původně jsem si myslel na jinou variantu cifru Monaco, ale pak jsem objevil výroční model Silverstone a jsem úplně paf.

Už ani nepamatuju, kdy naposled mě něco tak strašně nadchlo a nyní dělám nemožné, aby byly co nejdříve doma.

Silverstone uzasny!

Odesláno

Tebe to zase slušně chytlo...ale jenom dobře, aspoň třeba přibude další kousek, kterej tu nikdo nemá

Doufám, že se Max bude i nějakých kousků "zbavovat" v prodejní sekci a třeba i těch parádních GOček ;)

Odesláno

Jestli je koupíš, tak Tě zvu na pivo. :)

Odesláno

Doufám, že se Max bude i nějakých kousků "zbavovat" v prodejní sekci a třeba i těch parádních GOček ;)

GO alespoň nyní jsou neprodejné a navíc mi skvěle zapadnou do série hranatých hodinek. Černé Monaco, hnědé Silverstone a modré GO.

GO bych pouštěl leda v případě, že bych někde natrefil na tytéž ve verzi chrono za rozumnou cenu, což bohužel vzhledem k vývoji kurzů nejspíše nehrozí.

Na Silverstone jsem poslal nabídku tak teď čekám na odpověď.

Odesláno (upraveno)

Polarky na snehu :)

V Bratislave celkom napadalo.. :)

Úžasné, jak hodinky, tak fotky. Až dorostu do OWG stádia, budu mít na ruce možná právě tyto polárky s oranžovou GMT ručkou.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...