Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta to vypadá, že mě večer čeká operace pepsi.

Pošťák zazvonil dvakrát a opět velké díky klukům do Chronoshopu za ochotu a rychlost

f5b5635e61f29906e79508f34713ee38.jpg

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Asi mi úplně definitivně drblo - Breitling mě pohltil snad už v konečné fázi :D ... něco musí z kola ven a už se na tom pracuje :) .

Odesláno
  V 16. 2. 2015 v 12:58, Sphinxx napsal:

Asi mi úplně definitivně drblo - Breitling mě pohltil snad už v konečné fázi :D ... něco musí z kola ven a už se na tom pracuje :) .

V ramci Breitlingu asi najlepsia volba. Gratulujem!

Odesláno

Hohó, dobře chrono inhouse! Ještě tak vystřihnout ten čtvereček..:)

Odesláno

Davide jsou krásný gratuluju. Ale jsou takový lesklý,nevím nevím  :) Jsem opravdu zvědavý jestli je budeš nosit  :lol2:

Návštěvník Jagman
Odesláno

To je Full Gold? nafoť to lépe :D

Odesláno

Hehe, není to full-gold (šmarjá nestraš Lukáši :D ), je to klasická ocel - leštěná. No jinak nosit je budu asi tak jednou za měsíc :D :D ... na nošení mám Géčka :lol2: :lol2: :lol2: .

Odesláno
  V 16. 2. 2015 v 13:14, Sphinxx napsal:

Hehe, není to full-gold (šmarjá nestraš Lukáši :D ), je to klasická ocel - leštěná. No jinak nosit je budu asi tak jednou za měsíc :D :D ... na nošení mám Géčka :lol2: :lol2: :lol2: .

A me to k tobe vyborne pasuje. To je skoro skoda nosit gecka, ne? :-)

Odesláno

To víš, že to k němu dokonale pasuje. Seděj mu jak prdel na hrnec. Ale je to magor, bojí se, aby si je nepoškrábal  :lol2: . Přitom takový vlastnoručně vyrobený škrábance na definitivních, to je jak otisk prstu, podpis, že hodinky jsou MOJE :).Sorry Davide musel jsem  :cheers: . Ale nos je proboha, jsou skvělý, na nic lepšího už nepřijdeš :).

Odesláno

Určitě Honziku :D ... jako Géčka jsou super univerzály ... a nejsem sám, už jsem tu zahlíd, že někdo doplnil Géčka i k Rolbám :))) . Nicméně už i já musím opět zredukovat, tohle není normální.

Odesláno
  V 16. 2. 2015 v 13:19, prischera napsal:

To víš, že to k němu dokonale pasuje. Seděj mu jak p...l na hrnec. Ale je to magor, bojí se, aby si je nepoškrábal  :lol2: . Přitom takový vlastnoručně vyrobený škrábance na definitivních, to je jak otisk prstu, podpis, že hodinky jsou MOJE :).Sorry Davide musel jsem  :cheers: . Ale nos je proboha, jsou skvělý, na nic lepšího už nepřijdeš :).

Nikde jsem nepsal, že jsou definitivní :D, to by mě bolela huba :). A Kubo, vždycky je co vymejšlet dál :D ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...