VasekN Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Dnes jsem vyvětral x-windy Nemůžu si pomoct, tyhle x-windy se mi fakt líbí .... co to je přesně za verzi? V tomhle barevném podání jsou akorát občas na eBay, ale na stránkách jsem je nenašel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 kurnik tie hodinky sa nedajú dať dole z ruky...som nakazený....som rolex infikovaný...je to v riti..teraz to už celé chápem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 teraz to už celé chápem 3 měsíce jsem to taky chápal... než jsem po tý době vzal do ruky pořádný Hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 3 měsíce jsem to taky chápal... než jsem po tý době vzal do ruky pořádný Hodinky Ale aj navrat byva celkom fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 (upraveno) Už čtvrtý den jen tyto... :-) Upraveno 20. října 2011 uživatelem Jay Doll Zmenšil jsem tu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 dlubix: vidim, ze stejne howno delas, toz ty fotky zmensi, sosa se me to na telefonu pul dne jinak pekny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Dlubix si příště dá pozor, změnšil jsem to z 1 MB na 100 kB a ani to není na kvalitě fotky poznat, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Oběd se zákazníkem, takže Seamaster Jemu vykoukli z rukávu Hamiltonky, ale na kozu dojí krev nedošlo, jaksi jsem na to neměl gule" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Dlubix si příště dá pozor, změnšil jsem to z 1 MB na 100 kB a ani to není na kvalitě fotky poznat, co? Sorry chlapi, jsem to cvak mobilem, rovnou postnul a zapomněl si zmenšit rozlišení před focením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Tak jsem si dnes řekl, že to chce po týdnu změnu....beru futrál a říkám si, je hnusnej všední den rolex je škoda, monaco jsem měl 3x a chci je zachovat v nos stavu, carrer jsem za 6 let přežranej, autavie musím šetřit vždyť to bude za deset let zběratelskej kousek no prostě kecy. Kotvička mě prostě baví sorry za kvalitu fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Nemůžu si pomoct, tyhle x-windy se mi fakt líbí .... co to je přesně za verzi? V tomhle barevném podání jsou akorát občas na eBay, ale na stránkách jsem je nenašel :-) Nemusíš chodit daleko,maj je i u nás http://www.ihodinarstvi.cz/index.php?cont=detail&karta=575 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Cyril zdraví ze Sahary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Tak ho také pozdravuj a vyřiď, že mu Béčka slušely a trochu více A zrovna, že mu tu Saharu těžce závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 (upraveno) Omlouvám se za plevelení, ale Aldo to je super fotka. Upraveno 21. října 2011 uživatelem synek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 RED 1680 ... mají už trochu patinu, ale to já také ... asi je to tím, že jsou stejně staré jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Uz jsou doma? Jestli ano, tak gratulace, jestli ne, tak gratulace k vyzkouseni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 (upraveno) Zase cajkáče. Příprava na pořádné divers:-) Upraveno 21. října 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Dnes tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky