Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ten žralok jim fakt sekne, po pravdě mesh mi k těm SMP moc nešel, ale toto je paráda.

O žralokovi jsem uvažoval dlouho, ale zrovna ten mesh líbí čím dál tím víc :)

Za poslední 2 dny mě z místní galerie opravdu dostaly následující kousky - SMP na zřalokovi (nikdy jsem to neviděl, ale vypadá to prostě perfektně a navíc to dává smysl), vintážní JLC (absolutně uhrančivý a dechberoucí kousek) a pak samozřejmě všechny Paneraiky. No a nakonec musim ocenit i pány s Damasko, pro tyhle hodinky jsem měl vždycky slabost, i když ani nevim proč, prvoplánovitě líbivý rozhodně nejsou.

Díky, vzhledově je to super, bohužel mi to moc nesedí na ruce. Dneska sem nasadil žraloka na vintážky a taky mi to docela baví :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potrebuji si od tahu odpocinout a dat jim jiny naboj. Na Natu jsou taky krasny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Archimede na Zelený čtvrtek

Dobrá fotka Marku. Chtěl jsem ti napsat, že ti to těsně nevyšlo, ale potom jsem si všiml, že je to focené mírně z boku.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Furt vitamín D.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...