Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

To Kloubik : No twl, tos me dostal. Neveril bych ze budu resit kvarcky, ale uz se stouram na ebay.... Jsou paradni!! ;-))

2015_0406_11502000_1.jpg

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Tak ja porad nevim, prodat, neprodat? Nejak me posledni dobou prestavaji bavit, i kdyz obcas jim zase svitne nadeje. Omegy jsou asi v nedohlednu a jedine co pripada v uvahu misto nich jsou nove Wardy PRO600...

d1902c463489611633de8cba811843f0.jpg

Odesláno

Tak ja porad nevim, prodat, neprodat? Nejak me posledni dobou prestavaji bavit, i kdyz obcas jim zase svitne nadeje. Omegy jsou asi v nedohlednu a jedine co pripada v uvahu misto nich jsou nove Wardy PRO600...

Na to tvoje surfování si umím víc než Fortis představit něco jako Squale. Hodinky s jasnou DNA.
Odesláno

Na to tvoje surfování si umím víc než Fortis představit něco jako Squale. Hodinky s jasnou DNA.

Fortis byl spontální nákup a byl jsem s nima naprosto spokojený až do chvíle, než jsem si dal na ruku Omegy, teď už je to horší, občas mě baví, občas bych je nejradši hned prodal...Omegy jsou někde v nedohlednu a jako taková nejlepší alternativa mi přijdou právě Wardy - mám nějakou nekončící potřebu mít na cifru vlnky :) Squale se mi jako hodinky i líbí, ale ke mě mi nějak nesedí a jak jsem psal potřebuju vlnky, pro které nemám žádné normální vysvětlení, prostě je potřebuju :) Ano přijdu si jako blázen, kdyby náhodou :)

Nebo seiko mm.

MM na svém wishlistu mám, ale...no odpověděl jsem vlastně v reakci na bandiho, asi mi z těch vln hrabe :)

Odesláno

neblazni... :)

post-22327-0-02879400-1428406065_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno

d1902c463489611633de8cba811843f0.jpg

Sou pěkný! Já raději zubatou lunetu, ale ty Marinemastery sou super.

Na surfování bych asi byl bez hodinek a když už, tak spíš géčka  ;)

post-26998-0-13685300-1428407199_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...