Tichus Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Na takove to domaci noseni Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasňa Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 po sinn u1 som poskuloval uz roky dozadu, ale ze raz ich aj budem mat, ma nenapadlo veru :-)Remen je zrejme nutnost momentalne, potrebujem menit velkost pocas dna...Na sinn gume a tahu ale vyzeraju najlepsie... remen je Libra atelier, CRKůže se k těmto, jinak skvělým, hodinkám skutečně nehodí. IMHO
warann Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Víkendové rozložení sil. Bondovky na ruce a nejhnusnější hodinky ve winderu
patprom Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Po dlouhe dobe zase na ruce :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Vit Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Jo a abych nezapomněl. Dneska na kůži. Když vidím Alpinisty na hnědé kůži, dostanu chuť si je koupit. Naštěstí už mám zelené B19. Hm, tak fotka z večera se nenahrála ... Krásně svítí. Keramika[url=http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=472250]Nádherná fotka.
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 po sinn u1 som poskuloval uz roky dozadu, ale ze raz ich aj budem mat, ma nenapadlo veru :-)Remen je zrejme nutnost momentalne, potrebujem menit velkost pocas dna...Na sinn gume a tahu ale vyzeraju najlepsie... remen je Libra atelier, CR Krásné Sinny. Kdysi jsem o jejich nákupu taky uvažoval. Pro dnešek jsem zvolil jednoručky:
Doporučené příspěvky