patprom Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Modrou mám rád Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasňa Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 michalval ma pravdu, myslel jsem ze to jsou nove Ingy s trojkovym Eta strojkem. Blackhead ma ovsem taky pravdu. Tedy, spletl jsem se, je to inhaus, omlouvam se.
quest987 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Titul :-)Gratulace do plzne. Sem rad, ze to tak dopadlo. Sice jsem prazak, ale Plzen m fotbalove bavi. Hodne me dojal Čiša.
michalval Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 No tohle je 3228 s 80111, strojek vyvinuty IWC ...Promiň, já jsem myslel, že to jsou nějaké 40 mm ingy s 30110. Omlouvám se za urážku na kalibru
prischera Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Teda když to srovnám s těma Eternama (jestli se to teda může), tak tydle Damaska vypadaj proti nim úplně uboze, hlavně ty trapný barvičky. Aspoň teda na těchdle fotkách. Ty Eterny jsou úžasný, měl sem je v na ruce a bomba. Já nebejt takovej chronozbabělec....Tohle mě trochu překvapilo, "inspirace" je v hodinkovém světě běžná, ale měl jsem pocit že Damasko jde mimo, svojí cestou
m.n. Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 michalval ma pravdu, myslel jsem ze to jsou nove Ingy s trojkovym Eta strojkem. Blackhead ma ovsem taky pravdu. Tedy, spletl jsem se, je to inhaus, omlouvam se. A já se taky omlouvám. Já teda věděl, že to jsou staré Ingy, ale myslel jsem si, že tam je 80110 stejně jako v 3227 a taky jsem si myslel, že 80110 vychází z Valjoux. http://www.iwc.com/forum/en/discussion/17452/
blackhead Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Omluva se prijima, nikdo neni dokonaly, ani ja. michalval ma pravdu, myslel jsem ze to jsou nove Ingy s trojkovym Eta strojkem. Blackhead ma ovsem taky pravdu. Tedy, spletl jsem se, je to inhaus, omlouvam se. Promiň, já jsem myslel, že to jsou nějaké 40 mm ingy s 30110. Omlouvám se za urážku na kalibru A já se taky omlouvám. Já teda věděl, že to jsou staré Ingy, ale myslel jsem si, že tam je 80110 stejně jako v 3227 a taky jsem si myslel, že 80110 vychází z Valjoux. http://www.iwc.com/forum/en/discussion/17452/
Chorche Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Tohle mě trochu překvapilo, "inspirace" je v hodinkovém světě běžná, ale měl jsem pocit že Damasko jde mimo, svojí cestou Podle me jde,oproti Eternam i jiným je tam inspirace jak šafránu.
Exiztence Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Teda když to srovnám s těma Eternama (jestli se to teda může), tak tydle Damaska vypadaj proti nim úplně uboze, hlavně ty trapný barvičky. Aspoň teda na těchdle fotkách. Ty Eterny jsou úžasný, měl sem je v na ruce a bomba. Já nebejt takovej chronozbabělec....Z tohoto by mohl byt thread jak steinhart kopíruje nebo inspiruje, stejne je výsledek stejny, original je nejlepsi.
tano Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Teda když to srovnám s těma Eternama (jestli se to teda může), tak tydle Damaska vypadaj proti nim úplně uboze, hlavně ty trapný barvičky. Aspoň teda na těchdle fotkách. Ty Eterny jsou úžasný, měl sem je v na ruce a bomba. Já nebejt takovej chronozbabělec....Tak ja se byl na E taky juknout a musim konstatovat, ze mne imho zklamaly nazivo, ale to je o vkusu.
Vit Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Sladěno. Upraveno 19. května 2015 uživatelem Vit
Návštěvník Mitak Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 (upraveno) pustit ...nepustitNepustit. Jsou nádherné. Já je mít, tak je mám na furt ;-) Upraveno 19. května 2015 uživatelem filo-boxer Necitujte s fotkama!!!
Návštěvník dlubix Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Teda když to srovnám s těma Eternama (jestli se to teda může), tak tydle Damaska vypadaj proti nim úplně uboze, hlavně ty trapný barvičky. Aspoň teda na těchdle fotkách. Ty Eterny jsou úžasný, měl sem je v na ruce a bomba. Já nebejt takovej chronozbabělec.... Tak ja se byl na E taky juknout a musim konstatovat, ze mne imho zklamaly nazivo, ale to je o vkusu. Tak si kup ty Damasko, ať se ti můžeme se Zmizíkem smát
Doporučené příspěvky