Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

No tohle je 3228 s 80111, strojek vyvinuty IWC ...

Promiň, já jsem myslel, že to jsou nějaké 40 mm ingy s 30110. Omlouvám se za urážku na kalibru  :cheers:

Odesláno

Teda když to srovnám s těma Eternama (jestli se to teda může), tak tydle Damaska vypadaj proti nim úplně uboze, hlavně ty trapný barvičky. Aspoň teda na těchdle fotkách. Ty Eterny jsou úžasný, měl sem je v na ruce a bomba. Já nebejt takovej chronozbabělec....

Tohle mě trochu překvapilo, "inspirace" je v hodinkovém světě běžná, ale měl jsem pocit že Damasko jde mimo, svojí cestou :(

Odesláno

michalval ma pravdu, myslel jsem ze to jsou nove Ingy s trojkovym Eta strojkem. Blackhead ma ovsem taky pravdu. Tedy, spletl jsem se, je to inhaus, omlouvam se.

A já se taky omlouvám. Já teda věděl, že to jsou staré Ingy, ale myslel jsem si, že tam je 80110 stejně jako v 3227 a taky jsem si myslel, že 80110 vychází z Valjoux.

http://www.iwc.com/forum/en/discussion/17452/

Odesláno

Omluva se prijima, nikdo neni dokonaly, ani ja. :)

michalval ma pravdu, myslel jsem ze to jsou nove Ingy s trojkovym Eta strojkem. Blackhead ma ovsem taky pravdu. Tedy, spletl jsem se, je to inhaus, omlouvam se.

Promiň, já jsem myslel, že to jsou nějaké 40 mm ingy s 30110. Omlouvám se za urážku na kalibru  :cheers:

A já se taky omlouvám. Já teda věděl, že to jsou staré Ingy, ale myslel jsem si, že tam je 80110 stejně jako v 3227 a taky jsem si myslel, že 80110 vychází z Valjoux.

http://www.iwc.com/forum/en/discussion/17452/

Odesláno

Tohle mě trochu překvapilo, "inspirace" je v hodinkovém světě běžná, ale měl jsem pocit že Damasko jde mimo, svojí cestou :(

Podle me jde,oproti Eternam i jiným je tam inspirace jak šafránu.

Odesláno

Teda když to srovnám s těma Eternama (jestli se to teda může), tak tydle Damaska vypadaj proti nim úplně uboze, hlavně ty trapný barvičky. Aspoň teda na těchdle fotkách. Ty Eterny jsou úžasný, měl sem je v na ruce a bomba. Já nebejt takovej chronozbabělec....

Z tohoto by mohl byt thread jak steinhart kopíruje nebo inspiruje, stejne je výsledek stejny, original je nejlepsi.

Odesláno

Tak ja se byl na E taky juknout a musim konstatovat, ze mne imho zklamaly nazivo, ale to je o vkusu.

Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

pustit ...nepustit

Nepustit. Jsou nádherné. Já je mít, tak je mám na furt ;-)

Upraveno uživatelem filo-boxer
Necitujte s fotkama!!!
Návštěvník dlubix
Odesláno

Tak ja se byl na E taky juknout a musim konstatovat, ze mne imho zklamaly nazivo, ale to je o vkusu.

Tak si kup ty Damasko, ať se ti můžeme se Zmizíkem smát :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...