Návštěvník dabelM Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Zelný trh po rekonstrukci a Zekonova limitka Orlíků... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 S Polarkami na labutiach, na ceresni a na jazere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Trošku divočina, ale moc jim sluší:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Dobrý to je! Mě se tohle NATO líbilo, ale vůbec k němu nemám hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunoel Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 To je ale zvláštní pocit vidět svoje bývalé hodinky! Jak slouží? Už jsem se k tomu taky dostal po takové době! Při sluníčku se do nich vždycky zamiluju. Velikost mi sedí a AR je parádní. Zkouším jiné řemeny, ale tah jim sluší asi nejvíc. Brzy dám další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Dorazilo NATO od Kamila... Ještě jednou mu děkuji:-)) No a teď to je sladěné na jedničku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. června 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Modrá je dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Ten džínovej strap je skvělej!Taky nějaké ty modráky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Obědy do krabiček a hurá do práce! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Pokračuji v hledání ideálního obutí. Hirsch Pure jim sedí krásně, ale už se mi podařilo strhnout první šroubek na osičce, kurňa to je patent toto. Kde koupit nový, NEST nebo jsou i jiné možnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Ostanu pekne u mna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Asi jsem měl štěstí u svých Fortisů, že se mi nepodařilo ten šroubek strhnout u žádné z výměn, a to jsem točil gumu s řemenem každý týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Jedna ranni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Monaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Pokračuji v hledání ideálního obutí. Hirsch Pure jim sedí krásně, ale už se mi podařilo strhnout první šroubek na osičce, kurňa to je patent toto. Kde koupit nový, NEST nebo jsou i jiné možnosti? Já objednával v Nestu (i.broklova@nest-sro.cz) a chtěli 385,- za kus a 100,- za poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 už aj s krúžkom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Já objednával v Nestu (i.broklova@nest-sro.cz) a chtěli 385,- za kus a 100,- za poštovné.Tak to mě pos.r, to je dobrá palba za něco, co vydrželo 3 zašroubování:-(.Každopádně díky za info, už jsem jim zkoušel napsat, tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 V plnom pracovnom nasadeni:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky