Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Na trénink je vezmu, do skal si to asi ještě budu muset rozmyslet ;)

Nezamykáš úchop? To dobře děláš... :cool02:

EDIT: co to máš za tréningový panel nebo je to kus domu?

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezamykáš úchop? To dobře děláš... :cool02:

EDIT: co to máš za tréningový panel nebo je to kus domu?

A) No, hlavně to dost flákám, ve skalách jsem byl naposledy před létem. Nějak do toho vždy něco vleze....

B ) Je to cvičná deska ze dřeva, dá se na tom cvičit bez maglajzu, má to 4 lišty různě hluboký a ještě takový redukční lištičky, kdybys měl potřebu se chytat koncema nehtů ;) . Mám to nad futrama v ložnici, díky tomu, že je to ze dřeva to nepůsobí nijak extra rušivě .

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

béčka pri vínku so slovenskými dvoj korunami a rizikom slepoty, ktorú skôr dostanem z niektorých umeleckých diel na ruke... :D a2efedf703487fd37c54dcb86cfbd560.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

A) No, hlavně to dost flákám, ve skalách jsem byl naposledy před létem. Nějak do toho vždy něco vleze....

B ) Je to cvičná deska ze dřeva, dá se na tom cvičit bez maglajzu, má to 4 lišty různě hluboký a ještě takový redukční lištičky, kdybys měl potřebu se chytat koncema nehtů ;) . Mám to nad futrama v ložnici, díky tomu, že je to ze dřeva to nepůsobí nijak extra rušivě .

Taky jsem spíš na překližce a ještě na boulderu než na skále. Vypadá to dobře. Já mám tréningový panel od Makaku té pryskyřice, co se dělají chyty. Zbytek, kdybys chtěl tak asi do SZ, ať nedostanem vynadáno ... ;)

Odkaz ke komentáři

Na Dachau to vypadá moc fajnově, takže těžko říct, kam jsi se z toho Münchenu zatoulal. Budu zvědav na rozluštění;-)

Já myslím, že to Dachau je...

Na Dachau by to bylo asi vážně moc fajnové. Je to Fuggerei v Augsburgu:

http://www.augsburg.de/kultur/sehenswuerdigkeiten/fuggerei/

Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...