warann Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Na trénink je vezmu, do skal si to asi ještě budu muset rozmyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Trochu historie...Sluší pánovi. Ta červená luneta nemá chybu!Dělá to z nich trochu jiné hodinky. Skoro Tudorky. Upraveno 29. července 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Na trénink je vezmu, do skal si to asi ještě budu muset rozmyslet Nezamykáš úchop? To dobře děláš... EDIT: co to máš za tréningový panel nebo je to kus domu? Upraveno 29. července 2015 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Stale retro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Nezamykáš úchop? To dobře děláš... EDIT: co to máš za tréningový panel nebo je to kus domu?A) No, hlavně to dost flákám, ve skalách jsem byl naposledy před létem. Nějak do toho vždy něco vleze....B ) Je to cvičná deska ze dřeva, dá se na tom cvičit bez maglajzu, má to 4 lišty různě hluboký a ještě takový redukční lištičky, kdybys měl potřebu se chytat koncema nehtů . Mám to nad futrama v ložnici, díky tomu, že je to ze dřeva to nepůsobí nijak extra rušivě . Upraveno 29. července 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Jj, hosi, cestr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 béčka pri vínku so slovenskými dvoj korunami a rizikom slepoty, ktorú skôr dostanem z niektorých umeleckých diel na ruke... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Skúška výškomeru edit: kto uhádne, kde to je? Upraveno 29. července 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 A) No, hlavně to dost flákám, ve skalách jsem byl naposledy před létem. Nějak do toho vždy něco vleze....B ) Je to cvičná deska ze dřeva, dá se na tom cvičit bez maglajzu, má to 4 lišty různě hluboký a ještě takový redukční lištičky, kdybys měl potřebu se chytat koncema nehtů . Mám to nad futrama v ložnici, díky tomu, že je to ze dřeva to nepůsobí nijak extra rušivě .Taky jsem spíš na překližce a ještě na boulderu než na skále. Vypadá to dobře. Já mám tréningový panel od Makaku té pryskyřice, co se dělají chyty. Zbytek, kdybys chtěl tak asi do SZ, ať nedostanem vynadáno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Na Dachau to vypadá moc fajnově, takže těžko říct, kam jsi se z toho Münchenu zatoulal. Budu zvědav na rozluštění;-)Já myslím, že to Dachau je...Na Dachau by to bylo asi vážně moc fajnové. Je to Fuggerei v Augsburgu: http://www.augsburg.de/kultur/sehenswuerdigkeiten/fuggerei/ Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Rolex+ Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 kde sem byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 kde sem byl? V Blavě, národní divadlo. Byls i uvnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 chran me satan, ja a kultura.. sheron, kogo a dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 opat takmer cely den na ruke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Už osmý den s AW a světe div se, je to paráda.Jako, ony vazne nejsou spatny, mohly byt o neco vetsi a umet toho trochu vic i bez iPhone. Ale to tvoje zobrazeni casu... no to je fuj teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Proužky :-) mozu byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Sluší pánovi. Dělá to z nich trochu jiné hodinky. Skoro Tudorky. Nepřijde mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky