kdojinej Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Zas je ze mě vanvočgaj, bo mi zbyly jen tyto, géčka nepočítaje. Dneska jsem navíc přehodil řemen a tah aniž bych strhl závit na stěžejce, což mě dělá absolutně spokojeným. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 G - prej je na kolo horko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Zas je ze mě vanvočgaj, bo mi zbyly jen tyto, géčka nepočítaje. Dneska jsem navíc přehodil řemen a tah aniž bych strhl závit na stěžejce, což mě dělá absolutně spokojeným.Taky jsem dnes hodil na tah,v tom horku mám nějak napuchlé zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Válím se u vody... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 (upraveno) Aha, tak tady skončily, pěkný máš na to ruku Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidian Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 (upraveno) slovenský orloj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. srpna 2015 uživatelem davidian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Než se s nimi rozloučím??? Ja bych skoro zapomnel, jak se nosi klasicke becka. Fajne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Zlatoručky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Cerstve vybaleno - vari se to ve mne - nechat si je nebo je pustit do sveta? Moc se mi libi, ale uz to nemam kam davat.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 (upraveno) Zlatoručky.Moc hezky je fotíš Radku.Měl by sis k nim pořídit ještě Maserati. Upraveno 6. srpna 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 rozlučková Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Moc hezky je fotíš Radku.Měl by sis k nim pořídit ještě Maserati. presne na to jsem taky myslel, ze by se k nim hodilo nejaky Quattroporte) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Celý den na cestách , dobro došli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Cekal jsem, jestli se ozves, jsou to ty Tve :-)) Koupil si je od tebe muj spolecnik, nosi je pravidelne, napul s ML Pontisy S :-) Kdo měl ty Alpiny? Saily na meshi jsem tu totiž prodával cca před 2 lety víceméně mlčenlivému členovi, už ani nevím nick a myslím si, že jich tu moc na meshi nebylo, možná jediné...tak, že bych je po dlouhé době opět viděl alespoň na fotce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Hm, ten mobil je snad unavenej víc než já, takhle večer mu to focení vůbec nejde... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Moc hezky je fotíš Radku.Měl by sis k nim pořídit ještě Maserati.To mě těší od mistra - Mobil neumí zázraky a hlavně hodinky jsou to fotogenické, takže jen mačkám. Maserati jedině až na důchod . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 na cestach necestach... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Bre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Se to krátí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky