Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

<p>

US Army 1969 ... nutne jsem potreboval neco vojenskeho

snad nejedes taky na ten vojensky kurz? Mimochodem ti chybi mesicni faze a vibracni alarm ;)

Odesláno

ondralbc: Ty modrý mne dostaly až druhý pohled. Ty šedivé byly za mne o chloupek lepší. Nicméně špatné nebyly ani ty vínové (jen jsem nestačil udělat foto - páč už byl "last call")

Odesláno

nakonec, asi i jo..

Pokud je citelnost na tech kremovych, jak na tech modrych, tak kremove. Jinak modre. Jen takove hodinky, bych urco rad ve svetle barve, bohuzel tam ty rucicky splyvaji.

Odesláno

Tano: nezapomen, ze se jedna o "entry level" model, za mrzkych 5800 CHF, takze tady nejaka prisnost stran citelnosti musi jit stranou :-D

Ted vazne. Mel jsem je na ruce jen chvilku, takze nechci delat nejake soudy, ale vzhledem k promenlivosti odstinu ciferniku (obou barevnych variant) si myslim, ze ta citelnost nebyla spatna ani u sede ani u modre varainty. To samozrejme v pripade umeleho osvetleni. Jak to bude vypadat venku na prirozenem svetle netusim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tano: nezapomen, ze se jedna o "entry level" model, za mrzkych 5800 CHF, takze tady nejaka prisnost stran citelnosti musi jit stranou :-D

Ted vazne. Mel jsem je na ruce jen chvilku, takze nechci delat nejake soudy, ale vzhledem k promenlivosti odstinu ciferniku (obou barevnych variant) si myslim, ze ta citelnost nebyla spatna ani u sede ani u modre varainty. To samozrejme v pripade umeleho osvetleni. Jak to bude vypadat venku na prirozenem svetle netusim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud je to tak, jelikoz fota zkresluji, tak svetla varianta. Prisny nejsem, vubec. Jen ta citelnost by byla dobra, naopak se mi tento model hodne libi.

Odesláno

US Army 1969 ... nutne jsem potreboval neco vojenskeho

Jsem rád, že jsem mohl pomocí. ;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...