nividic Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Tak zatím zajíždím a seznamuju se, ale spokojenej jsem řádně. Baví mě ten smích spolujezdců :-)) jojo, gratuluju, užiješ si toho ažaž. to samé to bylo v V70R, navíc ten zvuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Delaji mi spolecnost jiz od vcera a budou se mnou az do patku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 LovecK a Dee: mate to paradni panove, jeden jak druhy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Se to leskne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Staronové primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Už 10 dní... Nádhera líbí se mi ta Tudorovska ruze na korunce. Pelogosy mají na korunce štít. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Upraveno 2. února 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 testuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Delaji mi spolecnost jiz od vcera a budou se mnou az do patku. Jsou moc hezké Honzo, buď rád, že jsi je neprodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jsou moc hezké Honzo, buď rád, že jsi je neprodal.Vsak taky jsem. Tyhle mi jsou souzeny, ty uz nikdy nedam, leda by na chleba nebylo ;-)Navic jsem ted ten skoro GP ambasador, tak je ani pustit nesmim :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Nová akvizice. Parádně se nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 z dnešního dopoledního šmajdání ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Tak konečně nové Igeny! Původně jsem se dost bál bílých ruček a indexů, ale musím říct, že naživo vypadají opravdu skvěle! Navíc, ten kaučukový řemínek z Eltonu je taky skutečně pohodlný. Nerezové pouzdro jim taky dává jiný rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Tak konečně nové Igeny! Původně jsem se dost bál bílých ruček a indexů, ale musím říct, že naživo vypadají opravdu skvěle! Navíc, ten kaučukový řemínek z Eltonu je taky skutečně pohodlný. Nerezové pouzdro jim taky dává jiný rozměr.Hmmm, co ta sranda stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Akumulator..Jiz potreti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 2 Cegy: taky se nudim... Dam tomu tak den, dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 2 Cegy: taky se nudim... Dam tomu tak den, dva... Jj, není se už kam hnout, tak je downgrade řešení. Jedny JDM monstra mám taky na cestě..Nech si je aspoň na leto. Já, vím, je to ještě za dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Panedge ty Doxy jsou super! Jedny z hodinek, u kterých se mi rapidně změnil názor, na začátku mi to nic neříkalo, ale teď mi přijdou naprosto skvělé a na léto naprosto ideální volbou potápek.A ať nejsem OT, tak já stále Alpinery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 zenith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky