Martyp Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Promiň.. :-) Pro tentokrat odpusteno.. Ale je to od vas se Zekonem jak spiknuti.. Aldo, moc pekna fotka! Upraveno 3. února 2012 uživatelem Martyp
zrno Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Já jsem si dal inzerát, že koupím buď archimede nebo steinhart a dostal jsem nabídku na steiny která se nedala odmítnout. A časem si spíchnu i nějakej řemen stejně tak i na ty alpinisty.
Arthur N. Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 včera dnes i zítra:) Nomoskyhlavně mě za ten milanaise nekamenujte
zekon7302 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Já jsem si dal inzerát, že koupím buď archimede nebo steinhart a dostal jsem nabídku na steiny která se nedala odmítnout. A časem si spíchnu i nějakej řemen stejně tak i na ty alpinisty. no pro tebe to bude hračka,ale myslím že ani nemusíš,stačí když hrábneš do zásob,na pilotky tam toho máš určitě hafo,nebo je všechno pryč?buď trošku sobec
zekon7302 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Venku -20, v začouzené kotelně +30, slivovička a cigárko ten kouř nemá chybu,prej kotelník,pekelník bych řekl
Ohm-Aztec Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Bandi: je to drsnej kraj, sem jedině s pořádnejma tool watchama! Panedge: no, o 10 metrů výš už to je na ty Bandiho snežnice... Jinak dnes mi dorazily vytuněný Prim Sport I "Big Crown Ye Olde"
Cyril Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Prodat....neprodat....loupit...neloupit....tak pořád nevím...
sibirnaya Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 jakej by to melo efekt, prodej? za utrzeny peniz koupit remen na panerai? neblbni
zrno Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 no pro tebe to bude hračka,ale myslím že ani nemusíš,stačí když hrábneš do zásob,na pilotky tam toho máš určitě hafo,nebo je všechno pryč?buď trošku sobec nemám vůbec nic , kovářova kobyla...
Cyril Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) jakej by to melo efekt, prodej? za utrzeny peniz koupit remen na panerai? neblbni Máš vlastně pravdu...Já jen, že mám občas výčitky kvůli svých nákladných koníčkům.....tak si tady tím kupuju pocitový odpustky... Upraveno 3. února 2012 uživatelem Cyril
instant Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) dnes som sa vybodol na pracu a isiel som poobede na vzduch.. skx009, zamrznute jazero, vycistena hlava.edit: lepsie foto Upraveno 3. února 2012 uživatelem instant
bandicoot Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Der-Die-DasDoppel-Chrono-Graph edit: velikost fotky Upraveno 3. února 2012 uživatelem bandicoot
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 bandicoot: A co že jsi sundal Sinny?
bandicoot Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Tada: jen na pár dní, potřeboval jsem si dělat radost a vzít na ruku nějakou pecku.Dneska už jsem zase Sinn-positive.
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Nojo, já teď váhám jestli si na hory vzít Sinn nebo Omega
Doporučené příspěvky