kamilb Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 (upraveno) V šuplíku... edit:Potřeboval jsem něco menšího na lítačku, jsou větší než jsem čekal Upraveno 18. března 2016 uživatelem kamilb
Robertilos Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Dnešní krásný den, strávený na horách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2016 uživatelem Robertilos
Chosef76 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 To zase nebudu spát Sent from my iPhone using Tapatalk
petr_cha Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 V šuplíku... edit:Potřeboval jsem něco menšího na lítačku, jsou větší než jsem čekal Shodou okolnosti prvni hodinky, ktere jsem na tobe kdy viděl byly.... Rolexky... Plechove suby... Takze krok zpatky ? :-)
rooosta Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 par piv a neco k piti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
7jerry7 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Predvcerejsi pracovni, ale na ruce aj ted Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kamilb Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Shodou okolnosti prvni hodinky, ktere jsem na tobe kdy viděl byly.... Rolexky... Plechove suby... Takze krok zpatky ? :-)Jen jsem to Seiko v bedně trochu rozředil.Ani ne tak krok zpátky, jako spíše motání se v tom furt dokola.Pokaždé když řeknu končím a začnu prodávat, tak než napíšu Kamilovi aby mě smazal, něco koupím.
CEGY Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Jen jsem to Seiko v bedně trochu rozředil.Ani ne tak krok zpátky, jako spíše motání se v tom furt dokola.Pokaždé když řeknu končím a začnu prodávat, tak než napíšu Kamilovi aby mě smazal, něco koupím.Klasika...
CEGY Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Monstr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Predvcerejsi pracovni, ale na ruce aj tedIMG_20160317_153025.jpgTý jo - elegán.Já zatím v županu a na ruce tohle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petik16 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Zatiaľ iba v boxe, keďže mám strašnú kocovinu a neviem prísť ani na to ako sa volám, nie to ešte sa rozhodnúť čo na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 dobré ráno.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 uz to neni co bejvalo, den po srazu pracu nedavam, tak valeni doma
Maxel Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Venku hnusně, za chvíli jedem na oběd. Kdybyste se někdo pohyboval po OC Letňany, možná se potkáme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 To zase nebudu spát Sent from my iPhone using TapatalkMají něco do sebe, ten ciferník byl naživo fantastickej !
Rampelnik Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Jedna zemepisna...kde jsem dneska na obede? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Jedna zemepisna...kde jsem dneska na obede?ImageUploadedByTapatalk1458384813.834048.jpgJeštěd?
Doporučené příspěvky