octaviakk007 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Tradicni ranni pohled na Chrysler pri vystupu z metra. A ten pohlad by som aspon raz v zivote chcel zazit. Parada.
MJ. Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 (upraveno) A ten pohlad by som aspon raz v zivote chcel zazit. Parada.přijeď do Prahy, vystup z tramvaje v ulici Olšanská, s výhledem na žižkovskou věž, a budeš to mít stejný. Fakt, jo. Upraveno 17. března 2016 uživatelem MJ.
octaviakk007 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 přijeď do Prahy, vystup z tramvaje v ulici Olšanská, s výhledem na žižkovskou věž, a budeš to mít stejný. Fakt, jo.V lete sa do Prahy chystam. Tak ta beriem za slovo
snake Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Pro radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Výlet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Opet "B" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blender Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Tak jsem je taky nazul!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 A ten pohlad by som aspon raz v zivote chcel zazit. Parada.Je to super, mam z toho vanoce dvakrat denne. Vecer je zas pekne osvetlenej. Ale chapu, ze ne kazdymu se libi mesta a baraky...
Krrtek Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Na zahradě vykvetly sněženky (letos už podruhé), kartáček na ometání sněhu z auta jsem schoval pod podlážku kufru, a považuji tímto letošní zimu za ukončenou. ImageUploadedByTapatalk1458114821.101176.jpg... ale moc ti nesednou, bys je mel pustit .... mě;-) Ja zase chlastam kafe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jumbo Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 fotka z předvčerejškaNějak to tady upadá. Kdovíjaká firma začne pod názvem Audemars Piguet dělat fejky zaběhlé značky ASTROMASTER. Ani ty šroubky na lunetě neumí pořádně zapustit podle originálu! A nejhorší je, že na to naletí a začnou to nosit i tak uznávaní členové fóra, jako je Andrew. Ostatním pak dávají nevhodný příklad, aby si něco takového snad taky koupili! P.S. Už je to dávno co jsi odešel od JLC a začal o nich uvažovat. Tak ať ti vydrží. Gratuluji, jsou bezva!
Michal444 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mareka01 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 I skladník/nakladač v cihelně si může přečíst Vergilia v originále (a nasadit Omegu).
farkyostrava Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 treti do party ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Cele dni mi spolocnost robia PO:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Muffik Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 I skladník/nakladač v cihelně si může přečíst Vergilia v originále (a nasadit Omegu). Himbajz ty tam ale zvedáš laťku!
Muffik Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Cele dni mi spolocnost robia PO:-)Pěkná fotka
financ Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 A sou i windproof? Bite my shiny metal *** with TapaPěkný pisoar Chron neni nikdy dostGesendet von iPhone mit Tapatalk Jak říkáš :-). Pekne
michalval Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 ... ale moc ti nesednou, bys je mel pustit .... mě;-) Ja zase chlastam kafeTolik jsem Toho od Tebe vzal, tak bych Ti mel neco pustit, vid? No nevim, zrovna tyhle jsou asi definitivni...i kdyz nikdy nerikej nikdy
Doporučené příspěvky