Maxel Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tah upraven. Velký dík Martarovi za pomoc!Navíc jsem dostal hromadu čerstvých bylin. Nemam slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Gratulace k nové akvizici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tah upraven. Velký dík Martarovi za pomoc!Navíc jsem dostal hromadu čerstvých bylin. Nemam slov. Teď teprve nastane to správné užívání si nových hodinek. Taky jsem nějakou dobu chodil s plandajícími LHC na ruce a tak nějak jsem se z nich nemohl naplno radovat. Tak gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Gratulace k nové akvizici. Děkuju! Teď teprve nastane to správné užívání si nových hodinek. Taky jsem nějakou dobu chodil s plandajícími LHC na ruce a tak nějak jsem se z nich nemohl naplno radovat. Tak gratuluju.Máš naprostou pravdu. Sedí na ruce jak prd*l na hrnec. Prostě bomba!A děkuju Upraveno 23. března 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jsi se ale nějak rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jsi se ale nějak rozjel Ale už brzdim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Víte, teda pokud to nemyslíš ironicky..... je to starší bunda North Coast od Marks & Spencer. Vypadá jak kožená pilotka, ale je to nějaká pogumovaná bavlna, do jarního a podzimního deštivého počasí je to ideální materiál.Aha, ten konec rukávu vypadá dost nezvykle. Tah upraven. Velký dík Martarovi za pomoc!Navíc jsem dostal hromadu čerstvých bylin. Nemam slov.Gratuluju.Sedí ti daleko líp než ty Seika Upraveno 23. března 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Ja byl dnes poprve v zivote zkusit humra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 A jaký to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Alfa a Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 guten morgen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 netradiční oblekovky v čekárně u zubaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Prodloužený víkend se blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Fajn předvelikonoční den všem!EDIT: koukám, že mám blbě datum, ale už jsem ho vyladil Upraveno 24. března 2016 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Igeny na novém cordovanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Uz druhej den... Upraveno 24. března 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Nový přírustek - limtovaná Suma ve stříbře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Alfa a Omega Pekne Edasi, si ich nepredal nakoniec?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Dnes neni Casual Friday a me to tesi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 a rafiky pěkně zařezávají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky