Vit Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Navi Pěkné foto. Kampak jsi se vydal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Pěkné foto. Kampak jsi se vydal? Díky, byl jsem služebně v Toulouse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Japonský auto = Japonský hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Honda je top! motorovo určite... máš Vtec?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Dorazil pošťák. Na tuhle oranžovou jsem se hodně těšil. Poprvé oranžové hodinky, poprvé na ruce tah "beads of rice" - nevím, jak se tomu česky říká - ale je to fakt úžasně pohodlné.A k tomu geniání spona s regulací - kam se hrabe Glidelock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Dorazil pošťák. Na tuhle oranžovou jsem se hodně těšil. Poprvé oranžové hodinky, poprvé na ruce tah "beads of rice" - nevím, jak se tomu česky říká - ale je to fakt úžasně pohodlné.A k tomu geniání spona s regulací - kam se hrabe Glidelock. IMG_7212.JPGPěkný vintáže, chválím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Pěkný vintáže, chválím. Díky Karle, od Tebe to potěší dvojnásob. Jsou tady z fóra, dnes je vidím poprvé naživo - ještě jsem je ani moc neprohlédl, ale i z toho co jsem už o historii těchhle hodinek přečetl, tak radost mám velkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Honda je top! motorovo určite... máš Vtec?? Jasný 2.0i-VTEC 114kW, pro mě akorát a maximální spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) pre ensi: asi takto budu vyzerat na mojej ruke raz. pekne to mas. ten kozak im krasne sedi. nefunguje tlacitko citovat alebo soma lama. Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Eaglein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Nikdy jsem je nemel-tak zkousim no...zatim dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Jasný 2.0i-VTEC 114kW, pro mě akorát a maximální spokojenost Ja len 1,5 a starší Civic ale taktiež s motorom aspoň maximálna spokojnosť..! elektronika no už odchádza ale tak to je celkom bežné u tých starších... Raz som čítal článok kde sa písalo, že Honda vyrobila cca 1,5M Vtec motorov a priamo od Honda servis bolo 0 hlásených porúch...! Som síce milovník medveďov no Vtec je Vtec Ja som dnes inak z domu ešte nevyšiel, tak sa len takto zabávam trošku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Díky Karle, od Tebe to potěší dvojnásob. Jsou tady z fóra, dnes je vidím poprvé naživo - ještě jsem je ani moc neprohlédl, ale i z toho co jsem už o historii těchhle hodinek přečetl, tak radost mám velkou. Mně se moc líbí a bral bych je všemi deseti.Jediný ale je, že na wishlistu jsou před nimi další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Japonský auto = Japonský hodinky Ahoj Míro, zatím se nikdo moc neměl k tomu, aby Ti Tvá nová Seika pochválil. Jsou to krásný hodinky s nepřekonatelným poměrem Cena/výkon. Užívej ...jsem zvědavý, kam se budeš dál posouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Díky, byl jsem služebně v Toulouse.Cos tam dělal? Ja tam byl v únoru a asi zase v květnu, jinak včera u Staré dámy, skoda ze tak ukrutně pršelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ahoj Míro, zatím se nikdo moc neměl k tomu, aby Ti Tvá nová Seika pochválil. Jsou to krásný hodinky s nepřekonatelným poměrem Cena/výkon. Užívej ...jsem zvědavý, kam se budeš dál posouvat. Díky... Zatím jsem se ani nestihl pochlubit v příslušným vlákně, ale jak bude trochu čas něco kloudnýho nafotit, tak na to vlítnu. Jinak hodinky jsou to fakt hodně povedený a jsem s nima moc spokojenej, ale furt koukám po všem možným i nemožným, tak uvidíme co bude dál, ale nikam teď až tak spěchat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Díky... Zatím jsem se ani nestihl pochlubit v příslušným vlákně, ale jak bude trochu čas něco kloudnýho nafotit, tak na to vlítnu. Jinak hodinky jsou to fakt hodně povedený a jsem s nima moc spokojenej, ale furt koukám po všem možným i nemožným, tak uvidíme co bude dál, ale nikam teď až tak spěchat nebudu. Spěchat nemusíš, ono se to tady na Tebe nahrne samo. Venku začíná být hezky, léto se blíží...budeš potřebovat potápky k tričku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 já dnes střídám Steiny. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ja len 1,5 a starší Civic ale taktiež s motorom aspoň maximálna spokojnosť..! elektronika no už odchádza ale tak to je celkom bežné u tých starších... Raz som čítal článok kde sa písalo, že Honda vyrobila cca 1,5M Vtec motorov a priamo od Honda servis bolo 0 hlásených porúch...! Som síce milovník medveďov no Vtec je Vtec Ja som dnes inak z domu ešte nevyšiel, tak sa len takto zabávam trošku...jo jo.. tvůj motor je celkem legendární. Co jde o spolehlivost, tak téměř nemá konkurenci a hodinky taky pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky