Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Dorazil pošťák. Na tuhle oranžovou jsem se hodně těšil. Poprvé oranžové hodinky, poprvé na ruce tah "beads of rice" - nevím, jak se tomu česky říká - ale je to fakt úžasně pohodlné.

A k tomu geniání spona s regulací - kam se hrabe Glidelock. 

post-20760-0-68397800-1459502202_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dorazil pošťák. Na tuhle oranžovou jsem se hodně těšil. Poprvé oranžové hodinky, poprvé na ruce tah "beads of rice" - nevím, jak se tomu česky říká - ale je to fakt úžasně pohodlné.

A k tomu geniání spona s regulací - kam se hrabe Glidelock. 

attachicon.gifIMG_7212.JPG

Pěkný vintáže, chválím. :)

Odkaz ke komentáři

Pěkný vintáže, chválím. :)

Díky Karle, od Tebe to potěší dvojnásob. Jsou tady z fóra, dnes je vidím poprvé naživo - ještě jsem je ani moc neprohlédl, ale i z toho co jsem už o historii těchhle hodinek přečetl, tak radost mám velkou.

Odkaz ke komentáři

Jasný 2.0i-VTEC 114kW, pro mě akorát a maximální spokojenost :)

Ja len 1,5 a starší Civic ale taktiež s motorom aspoň maximálna spokojnosť..! :) elektronika no už odchádza ale tak to je celkom bežné u tých starších... Raz som čítal článok kde sa písalo, že Honda vyrobila cca 1,5M Vtec motorov a priamo od Honda servis bolo 0 hlásených porúch...! :D Som síce milovník medveďov no Vtec je Vtec :) Ja som dnes inak z domu ešte nevyšiel, tak sa len takto zabávam trošku...

post-38180-0-48986200-1459505486_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky Karle, od Tebe to potěší dvojnásob. Jsou tady z fóra, dnes je vidím poprvé naživo - ještě jsem je ani moc neprohlédl, ale i z toho co jsem už o historii těchhle hodinek přečetl, tak radost mám velkou.

Mně se moc líbí a bral bych je všemi deseti.

Jediný ale je, že na wishlistu jsou před nimi další. :)

Odkaz ke komentáři

Japonský auto = Japonský hodinky

Ahoj Míro, zatím se nikdo moc neměl k tomu, aby Ti Tvá nová Seika pochválil. Jsou to krásný hodinky s nepřekonatelným poměrem Cena/výkon. Užívej ...jsem zvědavý, kam se budeš dál posouvat.  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ahoj Míro, zatím se nikdo moc neměl k tomu, aby Ti Tvá nová Seika pochválil. Jsou to krásný hodinky s nepřekonatelným poměrem Cena/výkon. Užívej ...jsem zvědavý, kam se budeš dál posouvat.  :cheers:

Díky... Zatím jsem se ani nestihl pochlubit v příslušným vlákně, ale jak bude trochu čas něco kloudnýho nafotit, tak na to vlítnu. Jinak hodinky jsou to fakt hodně povedený a jsem s nima moc spokojenej, ale furt koukám po všem možným i nemožným, tak uvidíme co bude dál, ale nikam teď až tak spěchat nebudu. :)

Odkaz ke komentáři

Díky... Zatím jsem se ani nestihl pochlubit v příslušným vlákně, ale jak bude trochu čas něco kloudnýho nafotit, tak na to vlítnu. Jinak hodinky jsou to fakt hodně povedený a jsem s nima moc spokojenej, ale furt koukám po všem možným i nemožným, tak uvidíme co bude dál, ale nikam teď až tak spěchat nebudu. :)

Spěchat nemusíš, ono se to tady na Tebe nahrne samo.  Venku začíná být hezky, léto se blíží...budeš potřebovat potápky k tričku. :) 

Odkaz ke komentáři

Ja len 1,5 a starší Civic ale taktiež s motorom aspoň maximálna spokojnosť..! :) elektronika no už odchádza ale tak to je celkom bežné u tých starších... Raz som čítal článok kde sa písalo, že Honda vyrobila cca 1,5M Vtec motorov a priamo od Honda servis bolo 0 hlásených porúch...! :D Som síce milovník medveďov no Vtec je Vtec :) Ja som dnes inak z domu ešte nevyšiel, tak sa len takto zabávam trošku...

jo jo.. tvůj motor je celkem legendární. Co jde o spolehlivost, tak téměř nemá konkurenci a hodinky taky pěkný :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...