xcmaniax Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 tomtur: to je slušný kladivo:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tak som si tie popolniky musel skusit aj jaTo to ale trvalo...zkus je jeste hodit na gumu- jedny z mala hodinek, u kterych ji mam stejne rad jako tah Jinak ja dnes kosmonautuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Naprosta pecka!Ja si dnes tak poletuju...Krásná fotka. Ten safír na těchto Eternách je naprosto fantastický. Já si dnes taky poletuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 nie moje, pozicane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Krásná fotka. Ten safír na těchto Eternách je naprosto fantastický. Já si dnes taky poletuju ar_zu_DSCN9340.jpgDiky! Se safirem a zlatyma ruckama jsem schopnej se zabavit pul dne jen tim, ze na ne civim a otacim furt rukou Archimede jsou taky famozni. Skvelej je ten zvuk pri natahovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Zkusil jsem své ML hodit na nový řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Seiko ma tunaky, omega vyrobila ananas v plechovke, ale dobryyyy Planet Oceany jsou krásný, ale tohle dát na ruku tak "přepadávám na stranu". Pořádný kus železa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Value for money fantasticka.Hej... Suhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Hej... Suhlas... Tyhle hodinky miluju, cim dyl je mam tim vic. Opacny proces jak u vsech hodinek co jsem mel, ktere zaujaly a casem zacaly nudit. Kdyz si vezmu rano na ruku jiny tak se mi po nich zacne styskat a mam abstak. MM jsou the best!!! Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 MM jsou super, občas na ně vzpomínám, jak jsem je onehdá vyměnil za suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) MM jsou super, občas na ně vzpomínám, jak jsem je onehdá vyměnil za suby. IMG_0866+.jpgObcas me taky takovy veci napadaji, ale musel bych je nosit paralelne s MM, bez osobni zkusenosti bych do takove vymeny nesel... Ja takhle na stridacku s MM nosil bondovky, abych zjistil ze MM mi vyhovuji vic.... Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 beru antibiotika, budíčkové hodinky ideál, to by měla proplácet pojišťovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dneska od rána šedivo tak to chce aspoň veselý hodinky, aneb putovní monstra při zastávce na Vysočině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 krajta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Želvy navždy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Poslední dobou převážně AT nebo Ternosy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 krajta To vypadá luxusně, kde to šily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dneska od rána šedivo tak to chce aspoň veselý hodinky, aneb putovní monstra při zastávce na Vysočině. Cidlo tlaku oleje. Radsi bych okamzite zastavil, pokud si nejsi 100% jistej, ze je vadne cidlo. Pokud si s tim jel a cidlo fungovalo, patrne uz mas auto v servisu a cekas na novej blok a pisty vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Ale jo, zacinaji me bavit. Dneska mi je kolega v praci pochvalil:"To jsou pekny Tisotky"(Nic proti Tissot, pouze cituji a opravdu se mi moc nestava ze by se me okoli zajimalo o hodinky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky