Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

hodně povedený pilotky. Kde nic, tu nic, přitom takový charisma

Je to tak, přitom existuje tolik pilotních hodinek, některý z nich i velmi podobný designově, ale dokonalý jsou prostě jen tyto. Tak obyčejný a tak krásný. Neumím popsat proč, nechápu, jak to u IWC dělaj, ale moc si to užívám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aaa, olomoucky mrakodrap Restaurace v 18. patre byla po zalozeni pomerne fajn, ale pak se to dost zhorsilo. Jak je to ted, nevim. Nebyl jsem tam tak sest sedm let.

Jake byly tvaruzky?

Olomoucký mrakodrap jsem nenavštívil a poté, co to tady čtu, asi ani nenavštívím. Tvarůžkový festival dopadl tak, že už ve 12:30 měly všechny stánky vyprodáno, čili žádná degustace se nekonala. Lidí mraky, restaurace v okolí přeplněné a vyjedené. Prý se to konalo poprvé a s takovým zájmem nikdo nepočítal. Všichni se dušovali, že příští rok už budou připraveni. Mno... já taky :D Jinak Olomouc miluju a hrozně rád tam jezdím. 

Zkouška novýho foťáku;-)

Vypadá, že jsi vybral dobře. Já jsem na tom stejně. Taky testuju nový foťák. A mezi má první zjištění patří, že se zrcadlovkou se vristšoty dělají hodně těžko - a to doslova. Udržet ji v jedné ruce tak, aby se neklepala, skoro nejde. Zato ze stativu s makro objektivem z ní už pomalu začínají lézt zajímavé fotky:

post-437-0-69678800-1461009623_thumb.jpg

post-437-0-76215700-1461001419_thumb.jpg
Odkaz ke komentáři

Siwi, tak to jsi me teda prekvapil s tim tvaruzkovym festivalem. A dle toho, co pises, byli prekvapeni vsichni.

Jinak ty fotky jsou super. A ty Brajtle bez skicka taky. Ten tah se leskne jako blazen, to jsem si nikdy nevsiml.

Máš pravdu. Lidi nechápali. No, co se dá dělat. Tak holt příště :D

Jo, Béčka se leknou celá. Mají celoleštěné pouzdro i tah. Ale většinou se nelesknou, protože jsou děsně upatlaný :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...