Mareka01 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Z obce Závada (mezi Petrovicema u Karviné a Dětmarovicemi).Pohybuju se v OV a širokém okolí - pro případný srazík když tak pošli SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 hodně povedený pilotky. Kde nic, tu nic, přitom takový charismaJe to tak, přitom existuje tolik pilotních hodinek, některý z nich i velmi podobný designově, ale dokonalý jsou prostě jen tyto. Tak obyčejný a tak krásný. Neumím popsat proč, nechápu, jak to u IWC dělaj, ale moc si to užívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Dnes úžasné Orlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 heroic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jedna z rana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Valmez?Ne, ale jsi celkem blízko=), je to Johannesburg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Sunset na baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Uz tyden tyto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Celý den Seikááá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 To su barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 uaaaa,neco jsem propasl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jj, novy přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Gratuluju, to je cira nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 No tak to je ovšem velká paráda, gratuluju a obdivuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Diky moc, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Aaa, olomoucky mrakodrap Restaurace v 18. patre byla po zalozeni pomerne fajn, ale pak se to dost zhorsilo. Jak je to ted, nevim. Nebyl jsem tam tak sest sedm let.Jake byly tvaruzky? Olomoucký mrakodrap jsem nenavštívil a poté, co to tady čtu, asi ani nenavštívím. Tvarůžkový festival dopadl tak, že už ve 12:30 měly všechny stánky vyprodáno, čili žádná degustace se nekonala. Lidí mraky, restaurace v okolí přeplněné a vyjedené. Prý se to konalo poprvé a s takovým zájmem nikdo nepočítal. Všichni se dušovali, že příští rok už budou připraveni. Mno... já taky Jinak Olomouc miluju a hrozně rád tam jezdím. Zkouška novýho foťáku;-) Vypadá, že jsi vybral dobře. Já jsem na tom stejně. Taky testuju nový foťák. A mezi má první zjištění patří, že se zrcadlovkou se vristšoty dělají hodně těžko - a to doslova. Udržet ji v jedné ruce tak, aby se neklepala, skoro nejde. Zato ze stativu s makro objektivem z ní už pomalu začínají lézt zajímavé fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Siwi, tak to jsi me teda prekvapil s tim tvaruzkovym festivalem. A dle toho, co pises, byli prekvapeni vsichni. Jinak ty fotky jsou super. A ty Brajtle bez skicka taky. Ten tah se leskne jako blazen, to jsem si nikdy nevsiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Siwi, tak to jsi me teda prekvapil s tim tvaruzkovym festivalem. A dle toho, co pises, byli prekvapeni vsichni. Jinak ty fotky jsou super. A ty Brajtle bez skicka taky. Ten tah se leskne jako blazen, to jsem si nikdy nevsiml. Máš pravdu. Lidi nechápali. No, co se dá dělat. Tak holt příště Jo, Béčka se leknou celá. Mají celoleštěné pouzdro i tah. Ale většinou se nelesknou, protože jsou děsně upatlaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Cestou z práce a nuda na světlech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky