Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Pekny kombo. Jaka ta M2 je? :)

Díkys :) hodně jízdně připomíná 1M, ale není tolik vytřesená, zvukově úžas, kolem 6-7tis.ot. nádherná pila, není to taková motorka jako F80. Za mě super, tu roční čekačku to vysvětluje. Ještě jeden pohled zezadu, kde se toho odehrává taky dost, ať nejsem OT :)

post-24616-0-52282200-1462948681_thumb.jpeg

Odesláno

Díkys :) hodně jízdně připomíná 1M, ale není tolik vytřesená, zvukově úžas, kolem 6-7tis.ot. nádherná pila, není to taková motorka jako F80. Za mě super, tu roční čekačku to vysvětluje. Ještě jeden pohled zezadu, kde se toho odehrává taky dost, ať nejsem OT :)

Díky za info ;). Já kolem M2 chodím, ale rozčiluje mě na ní několik maličkostí, ale to je na jinou diskuzi. Jen jsem chtěl vědět, jestli je nadšení na místě :).

Sorry za OT.

Odesláno

Na té gumce mají co nabídnout :-)

Bezvadně řešený cifr - umístění dne v týdnu a datumky - to jsem ještě neviděl. :thumbsup_anim:

Kdyby tam nedali ty dvě šipky, tak by to bylo úplně dokonalý.

Odesláno

Bezvadně řešený cifr - umístění dne v týdnu a datumky - to jsem ještě neviděl. :thumbsup_anim:

Kdyby tam nedali ty dvě šipky, tak by to bylo úplně dokonalý.

Diky ;-)

Z designoveho hlediska mohli, ale je to super funkcni - sipka ukazuje, kam tocit s korunkou, abys tu funkci nastavil. Pro sklerotika jako ja je to idealni :-)

Odesláno

Bobi nechcel si ich nahodou predat?:-) pozeram ze nechcu dole z ruky;-)

Chtěl, jo :lol2: .Tak oni ležely přes 2 měsíce v trezoru,ale co jsem je vzal před několika dny domů na provětrání,tak nějak nejdou z ruky.Jsou prostě sqělýý... :)

Nechám je v prodeji asi do neděle, pak zamknu a zůstanou doma.Na léto jsou špica <_< .

post-27300-0-10858300-1462960926_thumb.jpg

post-27300-0-84366600-1462960951.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...