ave1112 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Konecne som doupratoval a uz si davam zaluzene pivecko
M3maniac Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Ty se prostě neokoukaj,byly to první hodinky u kterých jsem věděl, že jsou navždy ....
michalval Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Moje milá dnes dopáchala bakaláře, tak slavíme. Když mě viděla jak (postopadesáté) strkám hodinky před mobil, přikázala mi, abych vyfotil i ty její...ehm...hodinky. Na moji námitku, že bych mohl být vyloučen z fóra nebrala zřetel
AndyAaron Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Moje milá dnes dopáchala bakaláře, tak slavíme. Když mě viděla jak (postopadesáté) strkám hodinky před mobil, přikázala mi, abych vyfotil i ty její...ehm...hodinky. Na moji námitku, že bych mohl být vyloučen z fóra nebrala zřetel Pozor, Fossil ma vlastni prodejnu na 5th Avenue Vic me ale zaujal ten burger, vypada luxusne!
AndyAaron Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Ty se prostě neokoukaj,byly to první hodinky u kterých jsem věděl, že jsou navždy .... Ty autavky jsou naprosto bozi!
michalval Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Pozor, Fossil ma vlastni prodejnu na 5th Avenue Vic me ale zaujal ten burger, vypada luxusne!Vyřídil jsem to přítelkyni a tváří se důležitě. Taky jsem rád, ty hodinky má totiž ode mě. Burger je Elvis' Burger z Potrefené Husy a fakt je výbornej.
Vit Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Vite velmi pekna Orientace ;-) Děkuju Tome.
ave1112 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Brý večerGratulace:-) to si kedy stihok spachat???:-) krasne ladi ta orange, veeelmi pekne hodinky na leto;-)
Kostra Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Baterkové mrdky za litr na zahrádku a kolik pořád dělají radosti. Lumi září jak jaderný reaktor v prérijní noci bez hvězd a aku šlape i po deseti letech. Tohle se prostě Citizenu povedlo.
Doporučené příspěvky