Exiztence Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 (upraveno) Tak já myslím že 372 je esence Panerai jasný některé limitky jsou taky super ale ze sériové výroby jsou todle nejkrásnější Paneraie, to že máš starší s plastovým sklem je jen dobře. Upraveno 2. června 2016 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Pozítří to bude 9 let, co jsem objevil tohle zpropadené místo. Je čas to oslavit! Mé první, jediné, opravdové Panerai..., teda krom 6152. Akorát teď budu aspoň půl roku pít jen vodu z kohoutku Ne ne! Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Organic -> tak tohle forever:-) Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Se Sibiřem ve Felix týmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Pozítří to bude 9 let, co jsem objevil tohle zpropadené místo. Je čas to oslavit! Mé první, jediné, opravdové Panerai..., teda krom 6152. Akorát teď budu aspoň půl roku pít jen vodu z kohoutku Paráda!!! velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Tomu rikam darek,takhle se ma slavit:-) Jsou krasny,taky gratuluju. Kohoutkovka je v pohode, za tohle stoji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Organic: Gratuluju Jsou to ty od m.n. nebo z venku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Včera večer koupačka, paráda to byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Pozítří to bude 9 let, co jsem objevil tohle zpropadené místo. Je čas to oslavit! Mé první, jediné, opravdové Panerai..., teda krom 6152. Akorát teď budu aspoň půl roku pít jen vodu z kohoutku Prvni a jedine...doufejme, ze ne posledni. Gratulace a at slouzi! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Moje první chrona v životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidian Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 prvé UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Bre rankoParádní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Zkouším novej řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Prehodene na kavčuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Pěkná fotka. ;-)Já dnes po dlouhý době štajny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 nanatuměba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Dnes je krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 1) On the road again ... 2) služebně v Luhačovicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky