Toblin Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Tak tak, tyhle Hamiltony mě pořád berou za pajšl.No aby ne, jsou skvělý. Taky furt koukám na ty fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Zkouška nového kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Zkouška nového kouskuOvšem, zde mi nezbývá než smeknout před nádhernou vintáží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ja travil dnesek se Sinn. Rano jsem udelal fotku, ale za cely den nemel cas ji sem vrazit. Takze rano a vecer az ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 ..bré zas ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Air Diver´s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ještě jedna z dovolené než bude s cestováním na dlouhý čas konec. Takže dnes opět Expy a Jeep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen.Vypadají super ty PADI pepsiny,gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ovšem, zde mi nezbývá než smeknout před nádhernou vintáží!Tohle moc vintazni nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen.Pěkně zachycené. Jsou opravdu super. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen. Hm, parada Vite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ještě jedna z dovolené než bude s cestováním na dlouhý čas konec. Takže dnes opět Expy a Jeep. Super fotka, jako vždy, Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ještě jedna z dovolené než bude s cestováním na dlouhý čas konec. Takže dnes opět Expy a Jeep. Bomba! To je sakra výhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ještě jedna z dovolené než bude s cestováním na dlouhý čas konec. Takže dnes opět Expy a Jeep. Paraaaada! :-) Ja dnes zase Pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen. gratuluju k rozumnému výběru, ale asi jsem nemocný, 1. věc, která mě uhranula je hnutý chapter ring To už je na léčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Vypadají super ty PADI pepsiny,gratulkaOK.jpg Pěkně zachycené. Jsou opravdu super. Gratuluji Hm, parada Vite gratuluju k rozumnému výběru, ale asi jsem nemocný, 1. věc, která mě uhranula je hnutý chapter ring To už je na léčení. Díky kluci mám z nich radost.Jirko máš pravdu, ale v reálu to není tak hrozné, jako na této fotce z boku.Více fotek (časem snad i zrcadlovkou a nejen mobilem) bude ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Orange Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Paraaaada! :-) Ja dnes zase Pecka... Kralik.jpgUž tu dlouho nebyla hvězdná brána Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky