Toblin Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tak tak, tyhle Hamiltony mě pořád berou za pajšl.No aby ne, jsou skvělý. Taky furt koukám na ty fotky.
Dzos Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Zkouška nového kousku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Zkouška nového kouskuOvšem, zde mi nezbývá než smeknout před nádhernou vintáží!
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Ja travil dnesek se Sinn. Rano jsem udelal fotku, ale za cely den nemel cas ji sem vrazit. Takze rano a vecer az ted.
bobi Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 ..bré zas ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Air Diver´s Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Ještě jedna z dovolené než bude s cestováním na dlouhý čas konec. Takže dnes opět Expy a Jeep.
bobi Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen.Vypadají super ty PADI pepsiny,gratulka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Ovšem, zde mi nezbývá než smeknout před nádhernou vintáží!Tohle moc vintazni nebude...
kloubik Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen.Pěkně zachycené. Jsou opravdu super. Gratuluji
VintageLover Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Ještě jedna z dovolené než bude s cestováním na dlouhý čas konec. Takže dnes opět Expy a Jeep. Super fotka, jako vždy, Jirko.
Bells Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Ještě jedna z dovolené než bude s cestováním na dlouhý čas konec. Takže dnes opět Expy a Jeep. Bomba! To je sakra výhled.
Potkan Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Ještě jedna z dovolené než bude s cestováním na dlouhý čas konec. Takže dnes opět Expy a Jeep. Paraaaada! :-) Ja dnes zase Pecka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Seiko - jsem nadšen. gratuluju k rozumnému výběru, ale asi jsem nemocný, 1. věc, která mě uhranula je hnutý chapter ring To už je na léčení.
Vit Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Vypadají super ty PADI pepsiny,gratulkaOK.jpg Pěkně zachycené. Jsou opravdu super. Gratuluji Hm, parada Vite gratuluju k rozumnému výběru, ale asi jsem nemocný, 1. věc, která mě uhranula je hnutý chapter ring To už je na léčení. Díky kluci mám z nich radost.Jirko máš pravdu, ale v reálu to není tak hrozné, jako na této fotce z boku.Více fotek (časem snad i zrcadlovkou a nejen mobilem) bude ZDE.
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KRWISTY Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Orange Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Paraaaada! :-) Ja dnes zase Pecka... Kralik.jpgUž tu dlouho nebyla hvězdná brána Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem Toblin
Doporučené příspěvky