Maxel Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Pecka fotka!!! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 siwi - to je ale prekvapeni tak jeste jednou gratulsce Tak ještě jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 siwi: Vojto, tak to bylo rychlý, gratuluju, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Zdravím a děkuji za pozitivní reakce. Ano, je to nový přírůstek a koupil jsem je úplně nové. Bylo to hodně rychlé. Ještě včera odpoledne bych to neřekl Gratuluji, takové nákupy jsou vůbec nejlepší Horší jsou unáhlené prodeje. Béčka doufám zůstávají doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) Pekne to mas Vite ;-) Díky, ty menší jsou jen půjčené. .Tak ještě jednou díky Také gratuluji, ta šedá se mi líbí. Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 ... bré zas ráno hmm, žádný vedro venku zrovna není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jsem do nich zamilovanej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Zenith - neuvěřitelný fešandy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Kolega donesl doma vypěstovanýho melouna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Vojto gratulace k Déčkám, ideální parťáci k leštěnkám od B. Já dnes své milované keramiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Titanovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 El Nano: pekny petikoule . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Kua se mi okotily ...(verze s míň barvama ZDE) Mas jich moc. Tak jo, ja se tech mensich teda ujmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Mas jich moc. Tak jo, ja se tech mensich teda ujmu Díky za ochotu, menší jsou jen půjčené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 siwi: Vojto, tak to bylo rychlý, gratuluju, jsou super. Moc děkuju. Bylo to opravdu rychlý. Rychlejší, než jsem sám čekal Gratuluji, takové nákupy jsou vůbec nejlepší Horší jsou unáhlené prodeje. Béčka doufám zůstávají doma. Díky. Vlastně většinu hodinek, co jsem kdy měl, jsem koupil impulzivně. S unáhlenými prodeji máš pravdu, ovšem B=čka jsem ustit musel. Jinak bych si tuhle koupi nemohl dovolit a navíc hodinky nestřídám, takže nemám čeho litovat. Béčka jsem si zkusil, skoro dva roky jsem si je náramně užíval, ale zas to už chtělo zkusit něco jiného - trochu lehčího a méně náchylného na stopy po používání Díky, ty menší jsou jen půjčené. . Také gratuluji, ta šedá se mi líbí. Děkuju Šedá je naprosto super. Díky tmavšímu pouzdru ty bílé ručky úplně svítí do dálky a jakoby lezou z ciferníku Vojto gratulace k Déčkám, ideální parťáci k leštěnkám od B. Já dnes své milované keramiky. Taky děkuju, ale jak už jsem psal výše Jeronimovi, dvoje hodinky jsou na mě už moc, takže žádné kombo Titanovky Jsem opravdu moc rád, že jsem si je mohl včera osahat. ------------------------------------------------------------------------------- Dnes je den D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jo tak výměna B za D? Vypadá to, že má Hasňa zdatného následovníka Dle mého výborná volba, ikdyž mi popravdě ty úžasné fotky Oceánů budou chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jo tak výměna B za D? Vypadá to, že má Hasňa zdatného následovníka Dle mého výborná volba, ikdyž mi popravdě ty úžasné fotky Oceánů budou chybět. Je to přesně tak. Výměna B za D. Nicméně nemám ani v nejmenším pocit, že by to bylo špatně. Skvěle se nosí, je na ně úžasně vidět a skutečně působí dojmem hodně odolných hodinek, o které se uživatel nemusí bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Je to přesně tak. Výměna B za D. Nicméně nemám ani v nejmenším pocit, že by to bylo špatně. Skvěle se nosí, je na ně úžasně vidět a skutečně působí dojmem hodně odolných hodinek, o které se uživatel nemusí bát.Nebyl v tom ani náznak negativismu Vojto, měl jsem DA36 asi dva roky a vím, že jsou to fantastické hodinky. No a když je k nim ještě nezničitelný tankový pás s nejprecizněji zpracovanými šroubky, jaké jsem kdy u hodinek viděl, vychází z toho super volba. Budu držet palce, ať tě baví alespoň tak dlouho, jako ty Béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky