Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Zdravím a děkuji za pozitivní reakce. Ano, je to nový přírůstek a koupil jsem je úplně nové. Bylo to hodně rychlé. Ještě včera odpoledne bych to neřekl :D

Gratuluji, takové nákupy jsou vůbec nejlepší :) Horší jsou unáhlené prodeje. Béčka doufám zůstávají doma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

El Nano: pekny petikoule :) .

Odkaz ke komentáři

siwi: Vojto, tak to bylo rychlý, gratuluju, jsou super.

Moc děkuju. Bylo to opravdu rychlý. Rychlejší, než jsem sám čekal :D

Gratuluji, takové nákupy jsou vůbec nejlepší :) Horší jsou unáhlené prodeje. Béčka doufám zůstávají doma.

Díky. Vlastně většinu hodinek, co jsem kdy měl, jsem koupil impulzivně. S unáhlenými prodeji máš pravdu, ovšem B=čka jsem ustit musel. Jinak bych si tuhle koupi nemohl dovolit a navíc hodinky nestřídám, takže nemám čeho litovat. Béčka jsem si zkusil, skoro dva roky jsem si je náramně užíval, ale zas to už chtělo zkusit něco jiného - trochu lehčího a méně náchylného na stopy po používání :D

Díky, ty menší jsou jen půjčené.

.

Také gratuluji, ta šedá se mi líbí.

Děkuju :D Šedá je naprosto super. Díky tmavšímu pouzdru ty bílé ručky úplně svítí do dálky a jakoby lezou z ciferníku :D

Vojto gratulace k Déčkám, ideální parťáci k leštěnkám od B.

Já dnes své milované keramiky.

Taky děkuju, ale jak už jsem psal výše Jeronimovi, dvoje hodinky jsou na mě už moc, takže žádné kombo :)

Titanovky

Jsem opravdu moc rád, že jsem si je mohl včera osahat. 

-------------------------------------------------------------------------------

Dnes je den D  :clap:

post-437-0-88530000-1471422498_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo tak výměna B za D? Vypadá to, že má Hasňa zdatného následovníka :cheers:

Dle mého výborná volba, ikdyž mi popravdě ty úžasné fotky Oceánů budou chybět.

Je to přesně tak. Výměna B za D. Nicméně nemám ani v nejmenším pocit, že by to bylo špatně. Skvěle se nosí, je na ně úžasně vidět a skutečně působí dojmem hodně odolných hodinek, o které se uživatel nemusí bát.

Odkaz ke komentáři

Je to přesně tak. Výměna B za D. Nicméně nemám ani v nejmenším pocit, že by to bylo špatně. Skvěle se nosí, je na ně úžasně vidět a skutečně působí dojmem hodně odolných hodinek, o které se uživatel nemusí bát.

Nebyl v tom ani náznak negativismu Vojto, měl jsem DA36 asi dva roky a vím, že jsou to fantastické hodinky. No a když je k nim ještě nezničitelný tankový pás s nejprecizněji zpracovanými šroubky, jaké jsem kdy u hodinek viděl, vychází z toho super volba. Budu držet palce, ať tě baví alespoň tak dlouho, jako ty Béčka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...