ARMAN Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Kua se mi okotily ...(verze s míň barvama ZDE) pecka foto, ty želvy jsou o hodně větši než jsem si myslel že jsou a to jsem před rokem nosil 51mm Invictu a řikal si že jsou tak akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 pecka foto, ty želvy jsou o hodně větši než jsem si myslel že jsou a to jsem před rokem nosil 51mm Invictu a řikal si že jsou tak akorat Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 veľmi pekné, tak tie som ešte ti nevidel, gratulace , kde si ich zohnal ?Diky, mam je odtud a mam je asi od prosince, remen Zrno. Musis nekdy navstivit vintage sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Po delsi dobe jsem zas vytahl Vostoky a vyrazil s kolegy po praci na jedno petipivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Dobré ráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 První zkouška s oblekem. Ta zlatá to umí pěkně vylepšit , nicméně Bambino to nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Davosa aj dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Dobre ranko s novym prirustkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 stareckove s novym tahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Dnes znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Moc děkuju. Bylo to opravdu rychlý. Rychlejší, než jsem sám čekal Díky. Vlastně většinu hodinek, co jsem kdy měl, jsem koupil impulzivně. S unáhlenými prodeji máš pravdu, ovšem B=čka jsem ustit musel. Jinak bych si tuhle koupi nemohl dovolit a navíc hodinky nestřídám, takže nemám čeho litovat. Béčka jsem si zkusil, skoro dva roky jsem si je náramně užíval, ale zas to už chtělo zkusit něco jiného - trochu lehčího a méně náchylného na stopy po používání Děkuju Šedá je naprosto super. Díky tmavšímu pouzdru ty bílé ručky úplně svítí do dálky a jakoby lezou z ciferníku Taky děkuju, ale jak už jsem psal výše Jeronimovi, dvoje hodinky jsou na mě už moc, takže žádné kombo Jsem opravdu moc rád, že jsem si je mohl včera osahat. ------------------------------------------------------------------------------- Dnes je den D IMAG0326.jpg gratulace siwi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) HMLTNA RS ADVNC NB ALBTRSSluší jim všechny Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Souhvězdí Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Zase v letu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 SEIKOOO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Maxi PARAAAADA :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky