VitekB Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Bulovy jsou 37mm. Doufam, ze se s nima jeste shledam. Poslal jsem je zpet do Kanady na reklamaci Expy 36 mi sedi krasne, odzkouseno. Jen sehnat v peknem stavu pod 4tis usd je snad nemozne. Akorat kdyz je mam na ruce, tak na nich az tak nic neni. Jsou krasne, ale mam v sobe blok dat za ne tolik penez. Ostrileni Rolexaci se ted jiste budou smat, ale pro me to je jeste porad hodne penez. Takze na tom levelu evidentne jeste nejsem Ta cena je šílená, hlavně u verzí bez SEL náramku. Navíc nemají AR a jak jsem teď zjistil u dvou kousků bez, vnitřní AR je pro mě nepostradatelný. Smysl dávaly možná taky ty Sibiřovi s bouchlým sklem, tuším za 68tis. Kč. SMP bych si už za dnešní ceny taky nekoupil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Pořád PADI, nový želvy se povedly a tyhle 2x 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Na cestě s Vratislávkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Tudle to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 včera,dnes i zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Gratulace Jardo, tyto UN obdivuju už roky. Krásne UN, gratulujem uži si ich Děkuji. Pokukoval jsem po nich už delší dobu a nakonec to klaplo...Ještě kdybych je tak uměl pořádně vyfotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Celý víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Konecne hospoda, kde znaji tu spravnou miru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Na ruce až do dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Sice to nejsou ridicske hodinky, ale styl jaxvina Ďakujem Kubo taha druhy job po weekendoch? edit: omegy pre sofera dobre, nie? Bohužiaľ to neni moje auto ale dnes 700km a super relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Ďakujem Bohužiaľ to neni moje auto ale dnes 700km a super relaxSi prijatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 tvl uz to vidim, zivy obraz. na parkovisku hlasno zabrzdi LS, Kubo vyskakuje spoza volantu, obieha ten lexus (to sa jeden aj spoti), v patricnom predklone otvori dvere pasaziera a vyleze odtial tomas v tyrkysovo-zelenych sustakoch, s bikolornymi roladami na ruke, hlava strapata, na lici este odtlaceny od vankusika, poskriabe si znudene vajcia, nasadi slnecne bryle a zahlasi "a nézabudni vyklepat popelniky aj vzadu, né jak naposledy" a vyznamne odkraca do Hagardu kupit nove zasuvky a prechodove listy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 PADI: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 nejvyšší čas si dát kafe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 PADI: Vite, Padi se mi nelibi, nechci je a doufam, ze chtit nebudu, ale tahle fotka je super a je videt, ze vhodne vybrana kuze jim muze i sluset. Dost dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 dramaticka cesta do prace:-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 8days a taky drama u cíga... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky