Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Cyril: Gratuluji. Model Junghans jsou imo nejhezčí Omegy co znám :D

PS. Kdybys vážně uvažoval o prodeji dej vědět.

O tom, kdo koho v tomto příipadě víc inspiroval by se dalo polemizovat. Tento model vychází z roku 1950. V tu dobu by připadaly těmto Jungům podobou blízké možná ještě Omega Constellation. Jinak takovýho nic téměř nedělali. Co vím. Prodat je určitě nechci. Pilotek není nikdy dost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak je to 2824 ( nebo sellita) s nadstavbou od Dubois Depraz .....tak trochu od tebe chytaní za vocas .... Dubois vyrabí pouze moduly né celý strojky

*edit. ostatně to je napsaný v popisu dole

Přehlédl jsem, díky

Odkaz ke komentáři

U vody

post-30673-0-34050100-1488453686_thumb.jpg

post-30673-0-45877900-1488453720_thumb.jpg

post-30673-0-78400600-1488453736_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O tom, kdo koho v tomto příipadě víc inspiroval by se dalo polemizovat. Tento model vychází z roku 1950. V tu dobu by připadaly těmto Jungům podobou blízké možná ještě Omega Constellation. Jinak takovýho nic téměř nedělali. Co vím. Prodat je určitě nechci. Pilotek není nikdy dost. 

No jasně. Nemyslel jsem to nijak ve zlým. Tak ať ti dělají radost.

Odkaz ke komentáři

@Vit @MiraMira @Tano @siwi

Diky kluci. Mam z nich radost. Dva roky zpet jsem mel oranzova monstra, ted jsem to posunul trosku vys

To pouzdro je vymyslene pomerne dobre. Sice je prumer 42mm, ale l2l je jen lehce pres 44mm, takze jsou prudce nositelne. Dynko je hodne vypoukle, mel jsem z toho strach, ale sedi uplne v pohode.

Jinak je to preci jen kus oceli, vcetne tahu, takze tezke jsou. Ale treba neni to tak hrozne, jako kdyz jsem jodil Precistu na tah. Jsou fakt prudce nositelne

Odkaz ke komentáři

@Vit @MiraMira @Tano @siwi

Diky kluci. Mam z nich radost. Dva roky zpet jsem mel oranzova monstra, ted jsem to posunul trosku vys

To pouzdro je vymyslene pomerne dobre. Sice je prumer 42mm, ale l2l je jen lehce pres 44mm, takze jsou prudce nositelne. Dynko je hodne vypoukle, mel jsem z toho strach, ale sedi uplne v pohode.

Jinak je to preci jen kus oceli, vcetne tahu, takze tezke jsou. Ale treba neni to tak hrozne, jako kdyz jsem jodil Precistu na tah. Jsou fakt prudce nositelne

Ondro, to je casta do sveta velkych divers hodinek:-)) next step: SDDS:-)) Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...