Toom Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Cyril: Gratuluji. Model Junghans jsou imo nejhezčí Omegy co znám PS. Kdybys vážně uvažoval o prodeji dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Midsize SqualeKrasny, super. Uz je nas tu par;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Cyril: Gratuluji. Model Junghans jsou imo nejhezčí Omegy co znám PS. Kdybys vážně uvažoval o prodeji dej vědět.O tom, kdo koho v tomto příipadě víc inspiroval by se dalo polemizovat. Tento model vychází z roku 1950. V tu dobu by připadaly těmto Jungům podobou blízké možná ještě Omega Constellation. Jinak takovýho nic téměř nedělali. Co vím. Prodat je určitě nechci. Pilotek není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 tak je to 2824 ( nebo sellita) s nadstavbou od Dubois Depraz .....tak trochu od tebe chytaní za vocas .... Dubois vyrabí pouze moduly né celý strojky *edit. ostatně to je napsaný v popisu dolePřehlédl jsem, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Dneska tyhle nedavno ziskane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Naladen z fotek jinych, dnes tez lemania strojek na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 U vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Naladen z fotek jinych, dnes tez lemania strojek na ruce. Správně, Lemania do každé rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Dnes výměna Dé za Bé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 O tom, kdo koho v tomto příipadě víc inspiroval by se dalo polemizovat. Tento model vychází z roku 1950. V tu dobu by připadaly těmto Jungům podobou blízké možná ještě Omega Constellation. Jinak takovýho nic téměř nedělali. Co vím. Prodat je určitě nechci. Pilotek není nikdy dost. No jasně. Nemyslel jsem to nijak ve zlým. Tak ať ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 @Vit @MiraMira @Tano @siwiDiky kluci. Mam z nich radost. Dva roky zpet jsem mel oranzova monstra, ted jsem to posunul trosku vys To pouzdro je vymyslene pomerne dobre. Sice je prumer 42mm, ale l2l je jen lehce pres 44mm, takze jsou prudce nositelne. Dynko je hodne vypoukle, mel jsem z toho strach, ale sedi uplne v pohode.Jinak je to preci jen kus oceli, vcetne tahu, takze tezke jsou. Ale treba neni to tak hrozne, jako kdyz jsem jodil Precistu na tah. Jsou fakt prudce nositelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Pracovni vylet do BA. A ted, kdyz sedim v kanclu, tak venku sviti slunicko. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 (upraveno) @Vit @MiraMira @Tano @siwiDiky kluci. Mam z nich radost. Dva roky zpet jsem mel oranzova monstra, ted jsem to posunul trosku vys To pouzdro je vymyslene pomerne dobre. Sice je prumer 42mm, ale l2l je jen lehce pres 44mm, takze jsou prudce nositelne. Dynko je hodne vypoukle, mel jsem z toho strach, ale sedi uplne v pohode.Jinak je to preci jen kus oceli, vcetne tahu, takze tezke jsou. Ale treba neni to tak hrozne, jako kdyz jsem jodil Precistu na tah. Jsou fakt prudce nositelne Ondro, to je casta do sveta velkych divers hodinek:-)) next step: SDDS:-)) Upraveno 2. března 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 A může se jít bombardovat:-) Parada. Nosis je na prave, nebo jen kvuli fotce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Ondro, to je casta do sveta velkych divers hodinek:-)) next step: SDDS:-))Tak snad do te doby nez na ne nasetrim se zacnou delat v oranzove Jinak jedna fotka po ceste do prace na dennin svetle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 (upraveno) A dvakrat! Upraveno 2. března 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Seiko. Stale bavia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 dneska reduced Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Zítřejší datum, no a coooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky