bohus76 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Druhý den v nové práci. Dobrý, no akorát jsem začal zase trochu hulit. S prominutím Jaryne,Ty wole,co to zase hulíš ? Kdyby sis dal doutníček,neřekl bych ani Ň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) nech ho, dojdou mu prachy a bude prodávat Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem Akam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 jinak OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Vzdycky kdyz je vytahnu, tak premyslim, proc je nosim tak malo.Tak to máme Martine stejný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 nech ho, dojdou mu prachy a bude prodávat Promiň Jarku,ale musím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 jsem to tam původně měl ale ještě by se urazil a už by mi nepujcil B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 My co jsme drzí a arogantní,na to serem :-) Kdo chce půjčí a kdo ne,ať jde..... :-) že Marceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Ano,přesně tak,si drzý jak opice .Ale s cígama máš recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Hoši vole, jedno cígo denně si dát můžu. Říkal doktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Ano,přesně tak,si drzý jak opice .Ale s cígama máš recht.A jak si Tě najdu,dostaneš do držky za ty sliby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 No je fakt,že onkolog ženě taky řekl,že je jedno,jestli hulí,či nikoliv.Ženě to bylo jedno,jen já jsem se musel zeptat,jak to vlastně myslí.Ale je to Tvá věc,jen jsem řekl názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 A jak si Tě najdu,dostaneš do držky za ty sliby :-) Nemáš šanci,kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Nikdy neříkej,nikdy ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 dnes v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3RYCK Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Stále Hamiltony, len si striedam farbu kože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Teď vás budu chvilku spamovat :-) tak to sousede vypadá, že budem muset zajít před barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Včera a dnes na modro: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Stále Hamiltony, len si striedam farbu kože první fotka moc pekna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Môžu byt, lacnejšie ako Grand Seiko a tiež pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky