Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tydle Omegy jsou strašně krásný, vlastně jedny z nej Speedů

Jsou to skvele pandy. Cervene detaily na cifru jim davaji stavu. Bohuzel moony jsou na me velke a speedy reduced pro me nemaji tu auru a ten smrnc moonu. Tyhle si jdou vlastni cestou
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jako Vit, ale takove foto nesvedu ani zdaleka.

Přeháníš, tato fotka je dobrá.

Nerekl bych, ze muze mit nekdo mensi ruku nez ja. Dnes jsem ho potkal Jelikoz mi vercajk jeste pluje nekde po mori, tak jsem musel svou novou akvizici shodit z tahu a nahodit remen. Jedinny pouzitelny po ruce byl remen z Borealis. A celkem to sedi, i kdyz pro Omegu to je tedy degradace...

Velká gratulace Ondro.

----------------------------------------------

Já R Exp II

post-1538-0-32642100-1502166600_thumb.jpg

Odesláno

Záujemcom som sa ospravedlnil, inzerát zamkol a hodinky dal na ruku. Keď som zistil, ze Omega dnes robi pocitovo dvojnásobne vyššie potápky, ťažko by sa mi hľadal nástupca.post-27885-1502171293,49.jpg

Odesláno

Záujemcom som sa ospravedlnil, inzerát zamkol a hodinky dal na ruku. Keď som zistil, ze Omega dnes robi pocitovo dvojnásobne vyššie potápky, ťažko by sa mi hľadal nástupca.attachicon.gifIMG_2718.JPG

chudak kupujuci :-D 

kedy mas cas na kavu ? :-)

Odesláno

Hahaha Snejku, ty jsi taky dobrý pacoš  :clap:

Tak já tedy taky jedny Sphinxxwatche (pojmenováno dle jejich největšího milovníka a propagátora)

post-35497-0-89743100-1502173594_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Máte to pěkné pánové, oba dva.

Jinak Peťo, Tobě prostě jdou velké hodinky, ty Citizenky za mě nee, pardon :D ... tohle jsou pořádný pilotky.

Jinak včera, dnes i zítra ...

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Jsou to skvele pandy. Cervene detaily na cifru jim davaji stavu. Bohuzel moony jsou na me velke a speedy reduced pro me nemaji tu auru a ten smrnc moonu. Tyhle si jdou vlastni cestou

Jo ty červené detaily tam opravdu sedí, krásně je to oživilo + panda, no co víc si přát, chválil jsem je už Maxelovi...hm takže teď s nima budeš provokovat pro změnu ty, díky no :D

Návštěvník
Odesláno

Tak tomu nerozumím, protože mám určitě menší ruku než Ty a moony mi podle mě velké nejsou. Je teda fakt, že to je tak na hraně....

post-22755-0-52696400-1502181565_thumb.jpg

A to nato je super :D

post-22755-0-07549800-1502181564_thumb.png

Odesláno

@Vojta1 Moony jsou na hrane na kuzi a na nato. Na tahu uz mi jsou velke a preci jen to neni tak pohodlne. Tyhle maji milimetrik min a je to jiny kafe. Asi to dela i fakt, ze obecne jsem zvyklej na mensi hodinky...

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Jo v tom máš pravdu. Nosit je jen na tahu, tak mi asi dlouho nevydrží, navíc mi ten tah trhá chlupy. Spíš zvažuji, že koupím nějaký z těch starších - to je navíc i dobrá investice  :)

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Máte to pěkné pánové, oba dva.

Jinak Peťo, Tobě prostě jdou velké hodinky, ty Citizenky za mě nee, pardon :D ... tohle jsou pořádný pilotky.

Jinak včera, dnes i zítra ...

Skvělý hodinky a fotka! Ty jejich lesklý cifry jsou prostě parádní!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...