lordsoft Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Furt R. Sent from my iPhone using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Do moře s G-Shock Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Maxel- díky, sžívám se s nima a GMT je jedna z věcí, co nařídím, brzo.
AKUC Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 AKUC: uz dnes bylo stridani strazi? Pekne jsou.Tano este v nedelu
tano Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Pekny den preji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal444 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Suby v servise, cas na SDc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
scottsdale Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Suby v servise, cas na SDc Mozem vediet preco mas Suby v servise??
Michal444 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 velka krasa! Vzdy je prijemne nieco vytiahnut z banky Mozem vediet preco mas Suby v servise?? Jasne v pohode, dal som ich vycistit, tlakovka a taka kontrola... inak slapu ako svajciarske hodinky
tomtur Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Drahý pán Hirsch, dikicko za nápad s Hirsch Perfomance, do týchto teplôt nieje nič lepšie, teda okrem oceľového ťahu, ale na to ešte v tej vašej koželužne nemáte šijacie stroje.
siwi Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Potvrzeno, definitivne uz jsou me.Martine, gratuluju. Vím, jak dlouho sis je přál. Tak to je takový splněný sen, což?
lordsoft Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Najprv na skusku Yachty: A potom funglovky - na mna velke ale inak moc moc parada. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sphinxx Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Nejpohodlnější kombinace co mám ..Ten "džubilé" je na nich super.
beeman Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 tak puvodne jsem chtel fotit novy gshocky, ale hned mi je zabavila mlada. no ale zase me za to pustila najedno. a ze bodne po tech pruserech v rachote :-) odeslano z eteru
Jeronimo Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 b1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Martine, gratuluju. Vím, jak dlouho sis je přál. Tak to je takový splněný sen, což?Presne :-)), splnenej sen, jeden z mnoha hodinkovejch.
brett Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 tedy ne já, ale můj syn, protože dnes dorazily a on je testuje a já nejsem doma :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky